Open trap renovatie Breda

Open trap renovatie Breda: uw oude open trap weer als nieuw!

Wilt u uw versleten open trap laten renoveren van uw huis in Breda? Uw open trap is nu écht onveilig én ziet er nu echt niet meer aantrekkelijk uit. Of past uw oude open trap niet meer bij uw  woonstijl?

Open trap renovatie Breda: in één dag een nieuwe trap!

Door middel van een open trap renovatie in Breda kunt u de versleten trap compleet laten renoveren. Daarvoor hoeft uw de versleten trap er niet uit te laten breken. Een open trap kunnen wij namelijk binnen één werkdag compleet renoveren, zonder hakken of breken. Uw oude trap wordt weer helemaal als nieuw en smaakvol én uw trap is veiliger geworden! Na de open traprenovatie, wilt u natuurlijk dat die geweldige, spiksplinternieuwe trap langdurig prachtig blijft! Daarom gebruikt Level2 traprenovatie alleen speciaal geselecteerde overzet traptreden van een hoogwaardige kwaliteit traptreden. U zit dus goed bij Level2 traprenovatie! Wij zijn een ambachtelijk traprenovatiebedrijf voor open trappen én gesloten trappen. Onze traprenovatie experts hebben langdurige ervaring in de traprenovatiebranche! Zij zorgen ervoor dat elke oude open trap weer een bijzondere binnenkomer wordt! Wij renoveren niet alleen in Breda open trappen maar ook in Ulvenhout, Valkenburg, Teteringen, Beek, Prinsenbeek.

Wilt u een mooie
nieuwe open trap?

Antislip, slijtvast
en onderhoudsvrij?

Elke open trap in Breda uniek!

Als ambachtelijk traprenovatieprofessional kunnen wij echt elke open trap compleet vernieuwen. Of het nu een houten, open, dichte, rechte, gedraaide of betonnen trap is: wij maken er een eye catcher van! Daarbij kunnen wij aan bijna elke smaak voldoen. Wilt u alleen de traptreden vernieuwen en daarnevens de stootborden? Of misschien ook de trapwangen (zijkanten) weer vervangen hebben? De traprenovatie experts kunnen alles maken wat u in uw gedachten heeft. Wij maken de open trap af met een RVS- of houten trapleuning en wellicht met ingebouwde led-trapverlichting.

De beste materialen en service!

Level2 traprenovatie heeft 15+ jaar ervaring met het renoveren van versleten trappen binnenshuis. Gebaseerd op die professionaliteit en ervaring, hebben wij voor u top kwaliteitsproducten uitgekozen. In ons assortiment overzettreden vindt u producten van HPL en pvc traptreden. Welk materiaal het beste bij uw woning past, hangt van uw wensen en leefsituatie af. Daarop baseren wij ons advies. Voor, tijdens en na de het renoveren van uw oude trap kunt u altijd blijven rekenen op onze persoonlijke topservice. Onze relaties bevestigen dat. Voor dubbelzijdige bekleding van open trappen hebben wij iets bijzonders: pvc traptreden.

Volop keuze om uw open trap te renoveren

Onze sortering overzettreden biedt een grote keuze in pvc-overzettreden en HPL-overzettreden. Beide soorten staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Welke traptrede het beste bij uw gezinssamenstelling past, hangt van uw wens af. Daar adviseren wij u in. Wat betreft variëteit hoeft u zich geen zorgen te maken: deze traptreden blinken uit door een ruime collectie aan tinten en structuren. Zo kunnen wij aan ieders interieursmaak beantwoorden. Onze HPL- en pvc traptreden zijn alsmede:

Voor elke wens hebben wij een ruime keuze aan trapbekleding. In onze showroom tonen wij die graag! Ook als de afspraak bij u thuis plaatsvindt, hebben wij alle materiaal- en kleurstalen bij ons! 

Welke stijl kies jij?

Houtlook

Bekijk nu

Betonlook

Bekijk nu

Geschikt voor elke open trap

Elke open trap kunnen wij vernieuwen: ook een deels open en gesloten trap, houten trap of draaitrap én met of zonder trapwangen. We hebben 1001-ideeën wat betreft traprenovaties! Een trap bekleden kan met pvc traptreden of HPL. Via onze 1001-blogs vindt u veel ideëen. Of download het inspiratiemagazine.

De open trap wordt antislip

Bij een open trap renovatie hebben wij ook oog voor een veilige trap. Die is belangrijk voor jonge kinderen en senioren maar eigenlijk gewoon voor iedereen. Daarom hebben onze treden een standaard antislip-laag. De stroeve structuur in de bovenlaag voorkomt uitglijden. De traptreden bestaan uit één geheel, waardoor esthetiek en veiligheid samen gaan!

Open trap dichtmaken

Een open trap dichtmaken? Heeft u kinderen, kan een open trap onveiliger zijn omdat de kids door de traptreden heen kunnen glippen. Een gesloten trap wordt ook veiliger door meteen trapverlichting in te bouwen. Als de open trap in de huiskamer staat dan kunnen geluidsoverlast en tocht ook een rol spelen. 

Voordelen voor u

Klanten aan het woord

Open trap renovatie Breda reviews

Oneindig veel mogelijkheden voor een unieke open trap renovatie

Als erkend 5-sterrenspecialist is onze meerwaarde:

Goed advies

Vakmanschap

Kwaliteit

Service

Garantie

Traprenovatie kosten Breda

Wat kost traprenovatie|Wat zijn de kosten van een traprenovatie}? Natuurlijk bent benieuwd wat uw eigen traprenovatie kost. De prijs van een traprenovatie wordt bepaald door de afmeting van de trap en het aantal treden. Ook de vorm van de trap bepaalt het tarief: een open trap kan helemaal recht zijn, maar ook een draai hebben, voor een kwart deel open of gesloten zijn… Moeten wij een open trap dichtmaken dan vraagt dat meer montagetijd. En dat geldt ook als wij de trapwangen ook moeten vernieuwen. Uiteraard speelt de materiaalkeuze ook een rol. In totaal zijn er elf factoren die de prijs van de traprenovatie bepalen. 

Voorafgaand komt Bart eerst bij u in Breda de oude trap bekijken en opmeten. Tegelijkertijd heeft hij alle materiaalstalen bij zich zodat u ter plekke een goed beeld krijgt van het nieuwe uiterlijk van uw trap. 

Open trap renovatie: offerte

Wilt u weten wat uw traprenovatie moet kosten? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan. Gaat u onze offerte traprenovatie vergelijken, dan zult u aangenaam verrast worden door de prijs ten opzichte van de kwaliteit die wij leveren. 

Level2 traprenovatie biedt een scherpe prijs – kwaliteit vergelijking voor open trappen en traprenovaties in het algemeen! 

Onze adviseurs komen graag bij u thuis!

Onze specialisten komen graag bij u langs!

Meer informatie over traprenovatie:

Copyright 2023 © Level2traprenovatie.nl Breda