Open trap renovatie Den Bosch

Open trap renovatie Den Bosch: uw oude open trap weer als nieuw!

Wilt u uw versleten open trap laten renoveren van uw huis in Den Bosch? Uw open trap is nu écht versleten én ziet er nu echt niet meer prachtig uit. Of past uw oude open trap niet meer bij uw  interieursmaak?

Open trap renovatie Den Bosch: in één dag een nieuwe trap!

Door middel van een open trap renovatie in Den Bosch kunt u de ouderwetse trap compleet laten renoveren. Daarvoor hoeft uw de ouderwetse trap er niet uit te laten breken. Een open trap kunnen wij namelijk binnen één werkdag compleet vernieuwen, zonder hak- of breekwerk. Uw oude trap kan dan weer jarenlang mee en mooi om te zien én uw trap is veiliger geworden! Na de open traprenovatie, wilt u natuurlijk dat die geweldige, nieuwe trap langdurig prachtig blijft! Daarom gebruikt Level2 traprenovatie alleen speciaal geselecteerde overzet traptreden van een hoogwaardige kwaliteit traptreden. U zit dus goed bij Level2 traprenovatie! Wij zijn een ambachtelijk traprenovatiespecialist voor open trappen én gesloten trappen. Onze trapspecialisten hebben langdurige ervaring in de traprenovatiebranche! Zij zorgen ervoor dat elke oude open trap weer een bijzondere binnenkomer wordt! Wij renoveren niet alleen in Den Bosch open trappen maar ook in Engelen, Meerwijk, Molenhoek, Vught, Vlijmen.

Wilt u een mooie
nieuwe open trap?

Antislip, slijtvast
en onderhoudsvrij?

Elke open trap in Den Bosch uniek!

Als ambachtelijk traprenovatie expert kunnen wij echt elke open trap een nieuwe jas geven. Of het nu een houten, open, dichte, rechte, gedraaide of betonnen trap is: wij maken er een eye catcher van! Daarbij kunnen wij aan bijna elke smaak voldoen. Wilt u alleen de bestaande treden van de trap vernieuwen en daarbij de stootborden? Of misschien ook de trapwangen (zijkanten) weer bekleed hebben? De ambachtelijke trapprofessionals kunnen alles maken wat u in uw gedachten heeft. Wij maken de open trap af met een RVS- of houten trapleuning en mogelijkerwijs met ingebouwde led-verlichting in de traptreden.

De beste kwaliteit en service!

Level2 traprenovatie heeft 15+ jaar ervaring met het renoveren van oude trappen. Gebaseerd op die kennis en ervaring, hebben wij voor u de beste kwaliteitsproducten uitgekozen. In ons assortiment traptreden vindt u producten van HPL (High Pressure Laminate)  en pvc treden. Welk materiaal het beste bij uw huis past, hangt van uw eisen en woonsituatie af. Daarop baseren wij ons advies. Voor, tijdens en na de renovatie van uw trap kunt u altijd blijven rekenen op onze persoonlijke topservice. Onze relaties bevestigen dat. Voor dubbelzijdige bekleding van open trappen hebben wij iets bijzonders: pvc traptreden.

Voldoende keuze om uw open trap te renoveren

Onze collectie traptreden biedt een grote keuze in pvc-overzettreden en HPL-overzettreden. Beide soorten staan bekend om hun betrouwbaarheid en bestendigheid. Welk materiaal het beste bij uw smaak past, hangt van uw verlangen af. Daarin kunnen wij u adviseren . Wat betreft variëteit hoeft u zich geen zorgen te maken: deze materialen blinken uit door een ruime keuze aan tinten en structuren. Zo kunnen wij aan ieders interieurstijl voldoen. Onze HPL- en pvc overzettreden zijn bovendien:

Voor elke wens hebben wij een ruime keuze aan trapbekleding. In onze showroom tonen wij die graag! Ook als de afspraak bij u thuis plaatsvindt, hebben wij alle trapvoorbeelden bij ons! 

Welke stijl kies jij?

Houtlook

Bekijk nu

Betonlook

Bekijk nu

Geschikt voor elke open trap

Elke open trap kunnen wij bekleden: ook een deels open en gesloten trap, houten trap of draaitrap én met of zonder trapwangen. We hebben 1001-ideeën wat betreft traprenovaties! Een trap bekleden kan met pvc overzettreden of HPL/CPL laminaat. Via onze online 1001-blogs vindt u veel voorbeelden. Of download het inspiratiemagazine.

De open trap wordt antislip

Bij een open trap vernieuwen hebben wij ook oog voor een veilige trap. Die is belangrijk voor jonge kinderen en senioren maar eigenlijk gewoon voor iedereen. Daarom hebben onze traptreden een standaard antislip-laag. De stroeve structuur in de bovenlaag voorkomt uitglijden. De treden bestaan uit één stuk, waardoor esthetiek en veiligheid hand-in-hand gaan!

Open trap dichtmaken

Een open trap dichtmaken? Met kinderen in huis, kan een open trap minder veilig zijn omdat de kids door de traptreden heen kunnen vallen. Een gesloten trap wordt ook veiliger door meteen trapverlichting in te bouwen. Als de open trap in de woonkamer staat dan kunnen geluidsoverlast en tocht ook een rol spelen. 

Voordelen voor u

Klanten aan het woord

Open trap renovatie Den Bosch reviews

Oneindig veel mogelijkheden voor een unieke open trap renovatie

Als erkend 5-sterrenspecialist is onze meerwaarde:

Goed advies

Vakmanschap

Kwaliteit

Service

Garantie

Traprenovatie kosten Den Bosch

Wat kost traprenovatie|Wat zijn de kosten van een traprenovatie}? Uiteraard bent benieuwd wat uw eigen open traprenovatie kost. De totaalprijs van een traprenovatie wordt bepaald door de afmeting van de trap en het aantal treden. Ook de vorm van de trap bepaalt het tarief: een open trap kan helemaal recht zijn, maar ook een draai hebben, voor een kwart deel open of gesloten zijn… Moeten wij een open trap dichtmaken dan vraagt dat meer montagetijd. En dat geldt ook als wij de zijkanten van de trap ook moeten vernieuwen. Uiteraard speelt de materiaalkeuze ook een rol. In totaal zijn er elf factoren die de prijs van de traprenovatie bepalen. 

Voorafgaand komt Bart eerst bij u in Den Bosch de oude trap bekijken en opmeten. Tegelijkertijd heeft hij alle materiaalstalen bij zich zodat u thuis een goed beeld krijgt van de nieuwe look van uw trap. 

Open trap renovatie: offerte

Wilt u weten wat uw open traprenovatie gaat kosten? Vraag dan meteen een gratis prijsopgave aan. Gaat u onze offerte traprenovatie vergelijken, dan zult u aangenaam verrast worden door de prijs ten opzichte van de kwaliteit die wij leveren. 

Level2 traprenovatie biedt een scherpe prijs – kwaliteit vergelijking voor open trappen en traprenovaties in het algemeen! 

Onze vakspecialisten komen graag bij u langs!

Onze specialisten komen graag bij u langs!

Meer informatie over overzettreden voor open trap renovatie:

Copyright 2023 © Level2traprenovatie.nl Den Bosch