Open trap renovatie Eindhoven

Open trap renovatie Eindhoven: uw oude open trap weer als nieuw!

Wilt u uw bestaande open trap laten renoveren van uw huis in Eindhoven? Uw open trap is nu écht onveilig én ziet er nu echt niet meer modern uit. Of past uw oude open trap niet meer bij uw  interieurstijl?

Open trap renovatie Eindhoven: in één dag een nieuwe trap!

Door middel van een open trap renovatie in Eindhoven kunt u de versleten trap compleet laten renoveren. Daarvoor hoeft uw de versleten trap niet uit uw huis te laten slopen. Een open trap kunnen wij namelijk in één werkdag compleet opknappen, zonder hakken of breken. Uw oude trap wordt weer helemaal als nieuw en smaakvol én uw trap is veiliger geworden! Na de open traprenovatie, wilt u natuurlijk dat die geweldige, nieuwe trap langdurig mooi blijft! Daarom gebruikt Level2 traprenovatie alleen speciaal geselecteerde overzet traptreden van een hoogwaardige kwaliteit traptreden. U zit dus goed bij Level2 traprenovatie! Wij zijn een ambachtelijk traprenovatie bedrijf voor open trappen én gesloten trappen. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in de traprenovatiebranche! Zij zorgen ervoor dat elke oude open trap weer een fantastiche binnenkomer wordt! Wij renoveren niet alleen in Eindhoven open trappen maar ook in Gennep, Putten, Veldhoven, Hulst, De Heuvel.

Wilt u een mooie
nieuwe open trap?

Antislip, slijtvast
en onderhoudsvrij?

Elke open trap in Eindhoven uniek!

Als ambachtelijk traprenovatieprofessional kunnen wij echt elke open trap compleet vernieuwen. Of het nu een houten, open, dichte, rechte, gedraaide of betonnen trap is: wij maken er een statement van! Daarbij kunnen wij aan bijna elke wens voldoen. Wilt u alleen de versleten treden renoveren en tevens de stootborden? Of misschien ook de trapwangen (zijkanten) overnieuw vernieuwd hebben? De ambachtelijke trapprofessionals kunnen alles maken wat u in uw gedachten heeft. Wij maken de open trap af met een RVS- of houten trapleuning en eventueel met ingebouwde trapverlichting.

De beste materialen en service!

Level2 traprenovatie heeft 15+ jaar ervaring met het compleet vernieuwen van versleten trappen. Gebaseerd op die professionaliteit en ervaring, hebben wij voor u de allerbeste kwaliteitsproducten geselecteerd. In ons assortiment traptreden vindt u producten van HPL laminaat en pvc overzettreden. Welk materiaal het beste bij uw situatie past, hangt van uw wensen en gezinssituatie af. Daarop baseren wij ons advies. Voor, tijdens en na de renovatie van uw trap kunt u altijd blijven rekenen op onze persoonlijke topservice. Onze cliënten beamen dat. Voor naadloze dubbelzijdige bekleding van open trappen hebben wij iets bijzonders: pvc traptreden.

Ruime keuze om uw open trap te renoveren

Onze collectie traptreden biedt een grote keuze in pvc-overzettreden en HPL-overzettreden. Beide soorten staan bekend om hun sterkte en bestendigheid. Welk materiaal het beste bij uw gezinssamenstelling past, hangt van uw verlangen af. Daarin kunnen wij u adviseren . Wat betreft variatie hoeft u zich geen zorgen te maken: deze producten blinken uit door een ruime keuze aan tinten en structuren. Zo kunnen wij aan ieders interieursmaak tegemoetkomen. Onze overzettreden zijn bovendien:

Voor elke interieurstijl hebben wij een ruime keuze aan trapbekleding. In onze showroom tonen wij die graag! Ook als de afspraak bij u thuis plaatsvindt, hebben wij alle trapvoorbeelden bij ons! 

Welke stijl kies jij?

Houtlook

Bekijk nu

Betonlook

Bekijk nu

Geschikt voor elke soort trap

Elke open trap kunnen wij bekleden: ook een deels open en gesloten trap, houten trap of trap met een draai erin én met of zonder zijkanten. We hebben 1001-ideeën wat betreft trappen! Een trap bekleden kan met pvc traptreden of HPL. Via onze online 1001-blogs vindt u veel voorbeelden. Of download het inspiratiemagazine.

De open trap wordt antislip

Bij een open trap renoveren hebben wij ook oog voor veiligheid. Die is belangrijk voor jonge kinderen en senioren maar eigenlijk gewoon voor iedereen. Daarom hebben onze traptreden een standaard antislip-laag. De stroeve structuur in de toplaag, voorkomt uitglijden. De treden bestaan uit één stuk, waardoor esthetiek en veiligheid gelijk op gaan!

Open trap dichtmaken

Een open trap dichtmaken? Heeft u kinderen, kan een open trap minder veilig zijn omdat de kids door de traptreden heen kunnen glippen. Een gesloten trap wordt ook veiliger door meteen trapverlichting in te bouwen. Als de open trap in de huiskamer staat dan kunnen geluidsoverlast en tocht ook een rol spelen. 

Voordelen voor u

Klanten aan het woord

Open trap renovatie Eindhoven reviews

Oneindig veel mogelijkheden voor een unieke open trap renovatie

Als erkend 5-sterrenspecialist is onze meerwaarde:

Goed advies

Vakmanschap

Kwaliteit

Service

Garantie

Traprenovatie kosten Eindhoven

Wat kost traprenovatie|Wat zijn de kosten van een traprenovatie}? Uiteraard bent benieuwd wat uw eigen traprenovatie kost. De prijs van een traprenovatie wordt bepaald door de breedte van de trap en het aantal treden. Ook de vorm van de trap bepaalt de prijs: een open trap kan helemaal recht zijn, maar ook een draai hebben, voor een kwart deel open of gesloten zijn… Moeten wij een open trap dichtmaken dan vraagt dat meer montagetijd. En dat geldt ook als wij de zijkanten van de trap ook moeten vernieuwen. Uiteraard speelt de materiaalkeuze ook een rol. In totaal zijn er 11 factoren die de prijs van de traprenovatie bepalen. 

Voorafgaand komt Bart eerst bij u in Eindhoven de oude trap bekijken en opmeten. Tegelijkertijd heeft hij alle materiaalstalen bij zich zodat u ter plekke een goed beeld krijgt van het nieuwe uiterlijk van uw trap. 

Open trap renovatie: offerte

Wilt u weten wat uw traprenovatie gaat kosten? Vraag dan meteen een gratis offerte aan. Gaat u onze offerte traprenovatie vergelijken, dan zult u aangenaam verrast worden door de prijs ten opzichte van de kwaliteit die wij leveren. 

Level2 traprenovatie biedt een scherpe prijs – kwaliteit vergelijking voor open trappen en traprenovaties in het algemeen! 

Onze vakspecialisten komen graag bij u thuis!

Onze specialisten komen graag bij u langs!

Meer informatie over trap renovaties:

Copyright 2023 © Level2traprenovatie.nl Eindhoven