Open trap renovatie Heerlen

Open trap renovatie Heerlen: uw oude open trap weer als nieuw!

Wilt u uw versleten open trap laten renoveren van uw woonhuis in Heerlen? Uw open trap is nu écht op zijn eind én ziet er nu echt niet meer fraai uit. Of past uw oude open trap niet meer bij uw  woonsmaak?

Open trap renovatie Heerlen: in één dag een nieuwe trap!

Door middel van een open trap renovatie in Heerlen kunt u de ouderwetse trap compleet laten renoveren. Daarvoor hoeft uw de ouderwetse trap niet uit uw huis te laten slopen. Een open trap kunnen wij namelijk in één dag compleet vernieuwen, zonder hakken of breken. Uw oude trap blijft dan weer jarenlang en mooi én uw trap is veiliger geworden! Na de open traprenovatie, wilt u natuurlijk dat die geweldige, spiksplinternieuwe trap langdurig mooi blijft! Daarom gebruikt Level2 traprenovatie alleen speciaal geselecteerde traptreden van de allerbeste kwaliteit traptreden. U zit dus goed bij Level2 traprenovatie! Wij zijn een ambachtelijk traprenovatie expert voor open trappen én gesloten trappen. Onze trapexperts hebben veel ervaring in de traprenovatiebranche! Zij zorgen ervoor dat elke oude open trap weer een prachtige binnenkomer wordt! Wij renoveren niet alleen in Heerlen open trappen maar ook in Voerendaal, Kunrade, Heksenberg, Schaesberg, Terwinselen.

Wilt u een mooie
nieuwe open trap?

Antislip, slijtvast
en onderhoudsvrij?

Elke open trap in Heerlen uniek!

Als ambachtelijk traprenovatieprofessional kunnen wij echt elke open trap renoveren. Of het nu een houten, open, dichte, rechte, gedraaide of betonnen trap is: wij maken er een blikvanger van! Daarbij kunnen wij aan bijna elke stijl voldoen. Wilt u alleen de versleten traptreden vernieuwen en daarbij de stootborden? Of misschien ook de trapwangen (zijkanten) weer vernieuwd hebben? Als vernieuwers van open trappen kunnen alles maken wat u in uw gedachten heeft. Wij maken de open trap af met een RVS- of houten trapleuning en mogelijkerwijs met ingebouwde led-trapverlichting.

De beste kwaliteit en service!

Level2 traprenovatie heeft 15+ jaar expertise met het vernieuwen van onveilige trappen binnenshuis. Gebaseerd op die professionaliteit en expertise, hebben wij voor u top kwaliteitsproducten uitgekozen. In ons assortiment trapbekleding vindt u producten van HPL-laminaat en pvc traptreden. Welk soort overzettrede het beste bij uw gezin past, hangt van uw wensen en gezinssituatie af. Daarop baseren wij ons advies. Voor, tijdens en na de renovatie van uw trap kunt u altijd blijven rekenen op onze persoonlijke topservice. Onze relaties bevestigen dat. Voor dubbelzijdige bekleding van open trappen hebben wij iets bijzonders: pvc traptreden.

Ruime keuze om uw open trap te renoveren

Onze sortering trapbekleding biedt een grote keuze in pvc-overzettreden en HPL-overzettreden. Beide soorten staan bekend om hun degelijkheid en duurzaamheid. Welk materiaal het beste bij uw leefsituatie past, hangt van uw wens af. Daar adviseren wij u in. Wat betreft diversiteit hoeft u zich geen zorgen te maken: deze overzettreden blinken uit door een ruime selectie aan kleuren en structuren. Zo kunnen wij aan ieders interieurstijl voldoen. Onze overzettreden zijn zelfs:

Voor elke interieurstijl hebben wij een ruime keuze aan trapbekleding. In onze showroom tonen wij die graag! Ook als de afspraak bij u thuis plaatsvindt, hebben wij alle materiaal- en kleurstalen bij ons! 

Welke stijl kies jij?

Houtlook

Bekijk nu

Betonlook

Bekijk nu

Geschikt voor elke open trap

Elke open trap kunnen wij opnieuw bekleden: ook een half open trap, houten trap of trap met een draai erin én met of zonder trapwangen. We hebben 1001-ideeën wat betreft trappen! Een trap bekleden kan met pvc traptreden of HPL. Via onze online blogartikelen vindt u veel voorbeelden. Of download het inspiratiemagazine.

De open trap wordt antislip

Bij een open trap bekleden hebben wij ook oog voor veiligheid. Die is belangrijk voor jonge kinderen en senioren maar eigenlijk gewoon voor iedereen. Daarom hebben onze overzettreden een unieke antislip-laag. De stroeve structuur in de toplaag, voorkomt uitglijden. De treden bestaan uit één geheel, waardoor esthetiek en veiligheid hand-in-hand gaan!

Open trap gesloten maken

Een open trap dichtmaken? Met kinderen in huis, kan een open trap minder veilig zijn omdat de kids door de traptreden heen kunnen vallen. Een gesloten trap wordt ook veiliger door meteen LED-verlichting in te bouwen. Als de open trap in de woonkamer staat dan kunnen geluidsoverlast en tocht ook een rol spelen. 

Voordelen voor u

Klanten aan het woord

Open trap renovatie Heerlen reviews

Oneindig veel mogelijkheden voor een unieke open trap renovatie

Als erkend 5-sterrenspecialist is onze meerwaarde:

Goed advies

Vakmanschap

Kwaliteit

Service

Garantie

Traprenovatie kosten Heerlen

Wat kost traprenovatie|Wat zijn de kosten van een traprenovatie}? Uiteraard bent benieuwd wat uw eigen open traprenovatie kost. De prijs van een traprenovatie wordt bepaald door de afmeting van de trap en het aantal treden. Ook de vorm van de trap bepaalt het tarief: een open trap kan helemaal recht zijn, maar ook een draai hebben, voor een kwart deel open of gesloten zijn… Moeten wij een open trap dichtmaken dan vraagt dat meer montagetijd. En dat geldt ook als wij de trapwangen ook moeten vernieuwen. Uiteraard speelt de materiaalkeuze ook een rol. In totaal zijn er elf factoren die de prijs van de traprenovatie bepalen. 

Voorafgaand komt Bart eerst bij u in Heerlen de oude trap bekijken en opmeten. Tegelijkertijd heeft hij alle keuzestalen bij zich zodat u thuis een goed beeld krijgt van de nieuwe look van uw trap. 

Open trap renovatie: offerte

Wilt u weten wat uw open traprenovatie gaat kosten? Vraag dan meteen een vrijblijvende prijsopgave aan. Gaat u onze offerte traprenovatie vergelijken, dan zult u aangenaam verrast worden door de prijs ten opzichte van de kwaliteit die wij leveren. 

Level2 traprenovatie biedt een scherpe prijs – kwaliteit vergelijking voor open trappen en traprenovaties in het algemeen! 

Onze vakspecialisten komen graag bij u thuis!

Onze specialisten komen graag bij u langs!

Meer informatie over open trap renovaties:

Trappen renoveren algemeen 

PVC trap renoveren algemeen 

Pvc traptreden open trap

HPL traprenovaties

Trapverlichting: ingebouwde trapverlichting met LED-verlichting

Soorten trappen zoals een rechte trap en een gedraaide trap, houten en betonnen trap. 

Open traptreden vervangen algemeen 

Open trap rondom bekleden en open trap dichtmaken    

Copyright 2023 © Level2traprenovatie.nl Heerlen