Open trap renovatie Helmond

Open trap renovatie Helmond: uw oude open trap weer als nieuw!

Wilt u uw versleten open trap laten renoveren van uw huis in Helmond? Uw open trap is nu écht ouderwets én ziet er nu echt niet meer schitterend uit. Of past uw oude open trap niet meer bij uw  interieursmaak?

Open trap renovatie Helmond: in één dag een nieuwe trap!

Door middel van een open trap renovatie in Helmond kunt u de oude trap compleet laten renoveren. Daarvoor hoeft uw de oude trap niet uit uw huis te laten slopen. Een open trap kunnen wij namelijk binnen één dag compleet opknappen, zonder hak- of breekwerk. Uw oude trap wordt weer helemaal als nieuw en mooi om te zien én uw trap is veiliger geworden! Na de open traprenovatie, wilt u natuurlijk dat die geweldige, nieuwe trap langdurig prachtig blijft! Daarom gebruikt Level2 traprenovatie alleen speciaal geselecteerde traptreden die over de bestaande traptreden worden geplaatst van een hoogwaardige kwaliteit traptreden. U zit dus goed bij Level2 traprenovatie! Wij zijn een ambachtelijk traprenovatiespecialist voor open trappen én gesloten trappen. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in de traprenovatiebranche! Zij zorgen ervoor dat elke oude open trap weer een fantastiche binnenkomer wordt! Wij renoveren niet alleen in Helmond open trappen maar ook in Bakel, Goor, Strijp, Beek en Donk, Hoeven.

Wilt u een mooie
nieuwe open trap?

Antislip, slijtvast
en onderhoudsvrij?

Elke open trap in Helmond uniek!

Als ambachtelijk traprenovatie expert kunnen wij echt elke open trap compleet vernieuwen. Of het nu een houten, open, dichte, rechte, gedraaide of betonnen trap is: wij maken er een juweeltje van! Daarbij kunnen wij aan bijna elke woonsmaak voldoen. Wilt u alleen de oude treden renoveren en tevens de stootborden? Of misschien ook de trapwangen (zijkanten) opnieuw vervangen hebben? Deze traprenovatieprofessionals kunnen alles maken wat u in uw gedachten heeft. Wij maken de open trap af met een RVS- of houten trapleuning en mogelijkerwijs met ingebouwde trapverlichting.

De beste materialen en service!

Level2 traprenovatie heeft 15+ jaar expertise met het compleet vernieuwen van bestaande trappen binnenshuis. Gebaseerd op die bekwaamheid en expertise, hebben wij voor u de allerbeste kwaliteitsproducten uitgekozen. In ons assortiment traptreden vindt u producten van HPL (High Pressure Laminate)  en pvc treden. Welk materiaal het beste bij uw woning past, hangt van uw wensen en woonsituatie af. Daarop baseren wij ons advies. Voor, tijdens en na de renovatie van uw trap kunt u altijd blijven rekenen op onze persoonlijke topservice. Onze klanten beamen dat. Voor naadloze dubbelzijdige bekleding van open trappen hebben wij iets bijzonders: pvc traptreden.

Voldoende keuze om uw open trap te renoveren

De selectie traptreden biedt een grote keuze in pvc-overzettreden en HPL-overzettreden. Beide soorten staan bekend om hun degelijkheid en duurzaamheid. Welke overzettrede het beste bij uw woonsituatie past, hangt van uw wensen af. Daar adviseren wij u in. Wat betreft originaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken: deze materialen blinken uit door een ruime sortering aan kleuren en structuren. Zo kunnen wij aan ieders woonstijl tegemoetkomen. Onze overzettreden zijn bovendien:

Voor elke woonsmaak hebben wij een ruime keuze aan trapbekleding. In onze showroom tonen wij die graag! Ook als de afspraak bij u thuis plaatsvindt, hebben wij alle trapvoorbeelden bij ons! 

Welke stijl kies jij?

Houtlook

Bekijk nu

Betonlook

Bekijk nu

Geschikt voor elke soort trap

Elke open trap kunnen wij bekleden: ook een deels open en gesloten trap, houten trap of draaitrap én met of zonder zijkanten. We hebben 1001-ideeën wat betreft trapbekleding! Een trap bekleden kan met pvc overzettreden of HPL/CPL laminaat. Via onze 1001-blogs vindt u veel ideëen. Of download het inspiratiemagazine.

De open trap wordt antislip

Bij een open trap bekleden hebben wij ook oog voor veiligheid. Die is belangrijk voor jonge kinderen en senioren maar eigenlijk gewoon voor iedereen. Daarom hebben onze treden een standaard antislip-laag. De stroeve structuur in de toplaag, voorkomt uitglijden. De traptreden bestaan uit één geheel, waardoor esthetiek en veiligheid gelijk op gaan!

Open trap gesloten maken

Een open trap gesloten maken? Heeft u kinderen, kan een open trap onveiliger zijn omdat de kids door de traptreden heen kunnen glippen. Een gesloten trap wordt ook veiliger door meteen LED-verlichting in te bouwen. Als de open trap in de woonkamer staat dan kunnen geluidsoverlast en tocht ook een rol spelen. 

Voordelen voor u

Klanten aan het woord

Open trap renovatie Helmond reviews

Oneindig veel mogelijkheden voor een kwalitatieve open trap renovatie

Als erkend 5-sterrenspecialist is onze meerwaarde:

Goed advies

Vakmanschap

Kwaliteit

Service

Garantie

Traprenovatie kosten Helmond

Wat kost traprenovatie|Wat zijn de kosten van een traprenovatie}? Natuurlijk bent benieuwd wat uw eigen traprenovatie kost. De totaalprijs van een traprenovatie wordt bepaald door de afmeting van de trap en het aantal treden. Ook de vorm van de trap bepaalt de prijs: een open trap kan helemaal recht zijn, maar ook een draai hebben, voor een kwart deel open of gesloten zijn… Moeten wij een open trap dichtmaken dan vraagt dat meer montagetijd. En dat geldt ook als wij de zijkanten van de trap ook moeten vernieuwen. Uiteraard speelt de materiaalkeuze ook een rol. In totaal zijn er elf factoren die de prijs van de traprenovatie bepalen. 

Voorafgaand komt Bart eerst bij u in Helmond de oude trap bekijken en opmeten. Tegelijkertijd heeft hij alle keuzestalen bij zich zodat u thuis een goed beeld krijgt van de nieuwe look van uw trap. 

Open trap renovatie: offerte

Wilt u weten wat uw traprenovatie gaat kosten? Vraag dan meteen een vrijblijvende prijsopgave aan. Gaat u onze offerte traprenovatie vergelijken, dan zult u aangenaam verrast worden door de prijs ten opzichte van de kwaliteit die wij leveren. 

Level2 traprenovatie biedt een scherpe prijs – kwaliteit vergelijking voor open trappen en traprenovaties in het algemeen! 

Onze vakspecialisten komen graag bij u langs!

Onze specialisten komen graag bij u langs!

Meer informatie over Open traprenovatie:

Traprenovaties algemeen 

PVC trappen renoveren 

Pvc voor de open open trap

HPL traprenovatie

Trapverlichting: ingebouwde verlichting in de traptreden met LED-licht

Trapvarianten zoals een rechte trap en een gedraaide trap, houten en betonnen trap. 

Open trap overzettreden algemeen 

Open trap rondom bekleden en open trap gesloten maken inclusief stootborden    

Copyright 2023 © Level2traprenovatie.nl Helmond