Open trap renovatie Maastricht

Open trap renovatie Maastricht: uw oude open trap weer als nieuw!

Wilt u uw bestaande open trap laten renoveren van uw droomhuis in Maastricht? Uw open trap is nu écht op zijn eind én ziet er nu echt niet meer smaakvol uit. Of past uw oude open trap niet meer bij uw  woonwens?

Open trap renovatie Maastricht: in één dag een nieuwe trap!

Door middel van een open trap renovatie in Maastricht kunt u de oude trap compleet laten renoveren. Daarvoor hoeft uw de oude trap niet uit uw huis te laten slopen. Een open trap kunnen wij namelijk binnen één werkdag compleet opknappen, zonder hakken of breken. Uw oude trap kan dan weer jarenlang mee en mooi om te zien én uw trap is veiliger geworden! Na de open traprenovatie, wilt u natuurlijk dat die geweldige, spiksplinternieuwe trap langdurig fraai blijft! Daarom gebruikt Level2 traprenovatie alleen speciaal geselecteerde traptreden die over de bestaande treden worden geplaatst van de allerbeste kwaliteit traptreden. U zit dus goed bij Level2 traprenovatie! Wij zijn een ambachtelijk traprenovatie expert voor open trappen én gesloten trappen. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in de traprenovatiebranche! Zij zorgen ervoor dat elke oude open trap weer een bijzondere binnenkomer wordt! Wij renoveren niet alleen in Maastricht open trappen maar ook in Scharn, Heer, Amby, Berg, Weert.

Wilt u een mooie
nieuwe open trap?

Antislip, slijtvast
en onderhoudsvrij?

Elke open trap in Maastricht uniek!

Als ambachtelijk traprerenovatiespecialist kunnen wij echt elke open trap een nieuwe look geven. Of het nu een houten, open, dichte, rechte, gedraaide of betonnen trap is: wij maken er een blikvanger van! Daarbij kunnen wij aan bijna elke vraag voldoen. Wilt u alleen de oude treden vernieuwen en eveneens de stootborden? Of misschien ook de trapwangen (zijkanten) weer vernieuwd hebben? Ambachtelijk traprerenovatiebedrijven kunnen alles maken wat u in uw gedachten heeft. Wij maken de open trap af met een RVS- of houten trapleuning en mogelijkerwijs met ingebouwde led-verlichting in de traptreden.

De beste materialen en service!

Level2 traprenovatie heeft 15+ jaar expertise met het compleet vernieuwen van onveilige trappen binnenshuis. Gebaseerd op die bekwaamheid en expertise, hebben wij voor u de beste kwaliteitsproducten uitgekozen. In ons assortiment overzettreden vindt u producten van HPL en pvc overzettreden. Welk soort traptreden het beste bij uw huis past, hangt van uw eisen en gezinssituatie af. Daarop baseren wij ons advies. Voor, tijdens en na de het renoveren van uw versleten trap kunt u altijd blijven rekenen op onze persoonlijke topservice. Onze relaties beamen dat. Voor dubbelzijdige bekleding van open trappen hebben wij iets bijzonders: pvc traptreden.

Volop keuze om uw open trap te renoveren

De selectie overzettreden biedt een grote keuze in pvc-overzettreden en HPL-overzettreden. Beide soorten staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Welke traptrede het beste bij uw leefsituatie past, hangt van uw wens af. Daarin kunnen wij u adviseren . Wat betreft variatie hoeft u zich geen zorgen te maken: deze overzettreden blinken uit door een ruime keuze aan kleuren en structuren. Zo kunnen wij aan ieders interieursmaak voldoen. Onze overzettreden zijn eveneens:

Voor elke interieurstijl hebben wij een ruime keuze aan trapbekleding. In onze showroom tonen wij die graag! Ook als de afspraak bij u thuis plaatsvindt, hebben wij alle materiaal- en kleurstalen bij ons! 

Welke stijl kies jij?

Houtlook

Bekijk nu

Betonlook

Bekijk nu

Geschikt voor elke open trap

Elke open trap kunnen wij volledig vernieuwen: ook een half open trap, houten trap of draaitrap én met of zonder trapwangen. We hebben 1001-ideeën wat betreft trappen! Een trap bekleden kan met pvc overzettreden of HPL. Via onze online 1001-blogs vindt u veel ideëen. Of download het inspiratiemagazine.

De open trap wordt antislip

Bij een open trap renoveren hebben wij ook oog voor een veilige trap. Die is belangrijk voor jonge kinderen en senioren maar eigenlijk gewoon voor iedereen. Daarom hebben onze treden een unieke antislip-laag. De stroeve structuur in de bovenlaag voorkomt uitglijden. De treden bestaan uit één geheel, waardoor esthetiek en veiligheid gelijk op gaan!

Open trap gesloten maken

Een open trap gesloten maken? Met kinderen in huis, kan een open trap minder veilig zijn omdat de kids door de traptreden heen kunnen glippen. Een gesloten trap wordt ook veiliger door meteen LED-verlichting in te bouwen. Als de open trap in de woonkamer staat dan kunnen geluidsoverlast en tocht ook een rol spelen. 

Voordelen voor u

Klanten aan het woord

Open trap renovatie Maastricht reviews

Oneindig veel mogelijkheden voor een kwalitatieve open trap renovatie

Als erkend 5-sterrenspecialist is onze meerwaarde:

Goed advies

Vakmanschap

Kwaliteit

Service

Garantie

Traprenovatie kosten Maastricht

Wat kost traprenovatie|Wat zijn de kosten van een traprenovatie}? Uiteraard bent benieuwd wat uw eigen traprenovatie kost. De totaalprijs van een traprenovatie wordt bepaald door de afmeting van de trap en het aantal traptreden. Ook de vorm van de trap bepaalt de prijs: een open trap kan helemaal recht zijn, maar ook een draai hebben, voor een kwart deel open of gesloten zijn… Moeten wij een open trap dichtmaken dan vraagt dat meer montagetijd. En dat geldt ook als wij de zijkanten van de trap ook moeten vernieuwen. Uiteraard speelt de materiaalkeuze ook een rol. In totaal zijn er 11 factoren die de prijs van de traprenovatie bepalen. 

Voorafgaand komt Bart eerst bij u in Maastricht de oude trap bekijken en opmeten. Tegelijkertijd heeft hij alle keuzestalen bij zich zodat u ter plekke een goed beeld krijgt van het nieuwe uiterlijk van uw trap. 

Open trap renovatie: offerte

Wilt u weten wat uw traprenovatie moet kosten? Vraag dan meteen een gratis prijsopgave aan. Gaat u onze offerte traprenovatie vergelijken, dan zult u aangenaam verrast worden door de prijs ten opzichte van de kwaliteit die wij leveren. 

Level2 traprenovatie biedt een scherpe prijs – kwaliteit vergelijking voor open trappen en traprenovaties in het algemeen! 

Onze adviseurs komen graag bij u thuis!

Onze specialisten komen graag bij u langs!

Meer informatie over Open overzettreden voor trap renovatie:

Trappen renoveren algemeen 

PVC traprenovaties algemeen 

Pvc vinyl voor de open open trap

HPL laminaat traprenovaties

Trapverlichting: ingebouwde verlichting in de traptreden met LED-verlichting

Trapvarianten zoals een rechte trap en een gedraaide trap, houten en betonnen trap. 

Open traptreden vervangen algemeen 

Open traptreden rondom bekleden en open trap dichtmaken    

Copyright 2023 © Level2traprenovatie.nl Maastricht