Open trap renovatie Oss

Open trap renovatie Oss: uw oude open trap weer als nieuw!

Wilt u uw oude open trap laten renoveren van uw woonhuis in Oss? Uw open trap is nu écht versleten én ziet er nu echt niet meer prachtig uit. Of past uw oude open trap niet meer bij uw  interieurstijl?

Open trap renovatie Oss: in één dag een nieuwe trap!

Door middel van een open trap renovatie in Oss kunt u de bestaande trap compleet laten renoveren. Daarvoor hoeft uw de bestaande trap er niet uit te laten breken. Een open trap kunnen wij namelijk binnen één werkdag compleet renoveren, zonder hakken of breken. Uw oude trap blijft dan weer jarenlang en fraai én uw trap is veiliger geworden! Na de open traprenovatie, wilt u natuurlijk dat die geweldige, spiksplinternieuwe trap langdurig mooi blijft! Daarom gebruikt Level2 traprenovatie alleen speciaal geselecteerde traptreden die over de bestaande treden worden geplaatst van de allerbeste kwaliteit traptreden. U zit dus goed bij Level2 traprenovatie! Wij zijn een ambachtelijk traprenovatie expert voor open trappen én gesloten trappen. Onze traprenovatie experts hebben veel ervaring in de traprenovatiebranche! Zij zorgen ervoor dat elke oude open trap weer een fantastiche binnenkomer wordt! Wij renoveren niet alleen in Oss open trappen maar ook in Berghem, Heesch, Geffen, Zevenbergen, Schaijk.

Wilt u een mooie
nieuwe open trap?

Antislip, slijtvast
en onderhoudsvrij?

Elke open trap in Oss uniek!

Als ambachtelijk traprenovatie expert kunnen wij echt elke open trap een nieuwe jas geven. Of het nu een houten, open, dichte, rechte, gedraaide of betonnen trap is: wij maken er een juweeltje van! Daarbij kunnen wij aan bijna elke wens voldoen. Wilt u alleen de oude treden vernieuwen en alsook de stootborden? Of misschien ook de trapwangen (zijkanten) weer vernieuwd hebben? Deze traprenovatieprofessionals kunnen alles maken wat u in uw gedachten heeft. Wij maken de open trap af met een RVS- of houten trapleuning en wellicht met ingebouwde led-trapverlichting.

De beste materialen en service!

Level2 traprenovatie heeft 15+ jaar ervaring met het vernieuwen van versleten trappen. Gebaseerd op die professionaliteit en ervaring, hebben wij voor u de allerbeste kwaliteitsproducten geselecteerd. In ons assortiment overzettreden vindt u producten van HPL en pvc treden. Welk soort traptreden het beste bij uw gezin past, hangt van uw wensen en woonsituatie af. Daarop baseren wij ons advies. Voor, tijdens en na de het renoveren van uw ouderwetse trap kunt u altijd blijven rekenen op onze persoonlijke topservice. Onze relaties bevestigen dat. Voor naadloze dubbelzijdige bekleding van open trappen hebben wij iets bijzonders: pvc traptreden.

Volop keuze om uw open trap te renoveren

De selectie overzettreden biedt een grote keuze in pvc-overzettreden en HPL-overzettreden. Beide soorten staan bekend om hun deugdelijkheid en bestendigheid. Welk materiaal het beste bij uw gezinssamenstelling past, hangt van uw verlangen af. Daarin kunnen wij u adviseren . Wat betreft keuze hoeft u zich geen zorgen te maken: deze producten blinken uit door een ruime sortering aan tinten en structuren. Zo kunnen wij aan ieders woonstijl beantwoorden. Onze overzettreden zijn bovendien:

Voor elke woonsmaak hebben wij een ruime keuze aan trapbekleding. In onze showroom tonen wij die graag! Ook als de afspraak bij u thuis plaatsvindt, hebben wij alle materiaal- en kleurstalen bij ons! 

Welke stijl kies jij?

Houtlook

Bekijk nu

Betonlook

Bekijk nu

Geschikt voor elke soort trap

Elke open trap kunnen wij renoveren: ook een deels open en gesloten trap, houten trap of trap met een draai erin én met of zonder zijkanten. We hebben 1001-ideeën wat betreft trapbekleding! Een trap bekleden kan met pvc overzettreden of HPL. Via onze 1001-blogs vindt u veel ideëen. Of download het inspiratiemagazine.

De open trap wordt antislip

Bij een open trap bekleden hebben wij ook oog voor een veilige trap. Die is belangrijk voor jonge kinderen en senioren maar eigenlijk gewoon voor iedereen. Daarom hebben onze treden een standaard antislip-laag. De stroeve structuur in de toplaag, voorkomt uitglijden. De treden bestaan uit één geheel, waardoor esthetiek en veiligheid hand-in-hand gaan!

Open trap gesloten maken

Een open trap dichtmaken? Met kinderen in huis, kan een open trap onveiliger zijn omdat de kleintjes\peuters en klleuters door de traptreden heen kunnen glippen. Een gesloten trap wordt ook veiliger door meteen LED-verlichting in te bouwen. Als de open trap in de woonkamer staat dan kunnen geluidsoverlast en tocht ook een rol spelen. 

Voordelen voor u

Klanten aan het woord

Open trap renovatie Oss reviews

Oneindig veel mogelijkheden voor een unieke open trap renovatie

Als erkend 5-sterrenspecialist is onze meerwaarde:

Goed advies

Vakmanschap

Kwaliteit

Service

Garantie

Traprenovatie kosten Oss

Wat kost traprenovatie|Wat zijn de kosten van een traprenovatie}? Uiteraard bent benieuwd wat uw eigen open traprenovatie kost. De prijs van een traprenovatie wordt bepaald door de afmeting van de trap en het aantal treden. Ook de vorm van de trap bepaalt de prijs: een open trap kan helemaal recht zijn, maar ook een draai hebben, voor een kwart deel open of gesloten zijn… Moeten wij een open trap dichtmaken dan vraagt dat meer montagetijd. En dat geldt ook als wij de trapwangen ook moeten vernieuwen. Uiteraard speelt de materiaalkeuze ook een rol. In totaal zijn er elf factoren die de prijs van de traprenovatie bepalen. 

Voorafgaand komt Bart eerst bij u in Oss de oude trap bekijken en opmeten. Tegelijkertijd heeft hij alle materiaalstalen bij zich zodat u thuis een goed beeld krijgt van de nieuwe look van uw trap. 

Open trap renovatie: offerte

Wilt u weten wat uw open traprenovatie gaat kosten? Vraag dan meteen een gratis prijsopgave aan. Gaat u onze offerte traprenovatie vergelijken, dan zult u aangenaam verrast worden door de prijs ten opzichte van de kwaliteit die wij leveren. 

Level2 traprenovatie biedt een scherpe prijs – kwaliteit vergelijking voor open trappen en traprenovaties in het algemeen! 

Onze vakspecialisten komen graag bij u thuis!

Onze specialisten komen graag bij u langs!

Meer informatie over overzettreden voor open trap renovatie:

Trap renoveren algemeen 

PVC trap renoveren algemeen 

Pvc overzettreden open trap

HPL traprenovatie

Trapverlichting: ingebouwde verlichting in de traptreden met LED-licht

Trapvarianten zoals een rechte trap en een gedraaide trap, houten en betonnen trap. 

Open trap bekleden algemeen 

Open traptreden rondom bekleden en open trap dichtmaken    

Copyright 2023 © Level2traprenovatie.nl Oss