Open trap renovatie Roermond

Open trap renovatie Roermond: uw oude open trap weer als nieuw!

Wilt u uw oude open trap laten renoveren van uw pand in Roermond? Uw open trap is nu écht op zijn eind én ziet er nu echt niet meer fraai uit. Of past uw oude open trap niet meer bij uw  woonstijl?

Open trap renovatie Roermond: in één dag een nieuwe trap!

Door middel van een open trap renovatie in Roermond kunt u de oude trap compleet laten renoveren. Daarvoor hoeft uw de oude trap niet uit uw huis te laten slopen. Een open trap kunnen wij namelijk binnen één dag compleet renoveren, zonder hak- of breekwerk. Uw oude trap blijft dan weer jarenlang en prachtig om te zien én uw trap is veiliger geworden! Na de open traprenovatie, wilt u natuurlijk dat die geweldige, spiksplinternieuwe trap langdurig prachtig blijft! Daarom gebruikt Level2 traprenovatie alleen speciaal geselecteerde traptreden die over de bestaande treden worden geplaatst van een hoogwaardige kwaliteit traptreden. U zit dus goed bij Level2 traprenovatie! Wij zijn een ambachtelijk traprenovatiespecialist voor open trappen én gesloten trappen. Onze trapexperts hebben veel ervaring in de traprenovatiebranche! Zij zorgen ervoor dat elke oude open trap weer een bijzondere binnenkomer wordt! Wij renoveren niet alleen in Roermond open trappen maar ook in Herten, Horn, Melick, Haelen, Linne.

Wilt u een mooie
nieuwe open trap?

Antislip, slijtvast
en onderhoudsvrij?

Elke open trap in Roermond uniek!

Als ambachtelijk traprerenovatiebedrijf kunnen wij echt elke open trap renoveren. Of het nu een houten, open, dichte, rechte, gedraaide of betonnen trap is: wij maken er een juweeltje van! Daarbij kunnen wij aan bijna elke stijl voldoen. Wilt u alleen de traptreden vernieuwen en zowel de stootborden? Of misschien ook de trapwangen (zijkanten) overnieuw bekleed hebben? De ambachtelijke trapprofessionals kunnen alles maken wat u in uw gedachten heeft. Wij maken de open trap af met een RVS- of houten trapleuning en mogelijkerwijs met ingebouwde trapverlichting.

De beste kwaliteit en service!

Level2 traprenovatie heeft 15+ jaar ervaring met het vernieuwen van onveilige trappen binnenshuis. Gebaseerd op die professionaliteit en ervaring, hebben wij voor u de allerbeste kwaliteitsproducten uitgekozen. In ons assortiment traptreden vindt u producten van HPL en pvc overzettreden. Welk soort materiaal het beste bij u past, hangt van uw eisen en leefsituatie af. Daarop baseren wij ons advies. Voor, tijdens en na de traprenovatie kunt u altijd blijven rekenen op onze persoonlijke topservice. Onze cliënten beamen dat. Voor dubbelzijdige bekleding van open trappen hebben wij iets bijzonders: pvc traptreden.

Volop keuze om uw open trap te renoveren

Onze sortering traptreden biedt een grote keuze in pvc-overzettreden en HPL-overzettreden. Beide soorten staan bekend om hun degelijkheid en bestendigheid. Welke overzettrede het beste bij uw woonstijl past, hangt van uw verlangen af. Daarin kunnen wij u adviseren . Wat betreft keuzemogelijkheden hoeft u zich geen zorgen te maken: deze overzettreden blinken uit door een ruime keuze aan kleuren en structuren. Zo kunnen wij aan ieders woonwens voldoen. Onze overzettreden zijn alsmede:

Voor elke wens hebben wij een ruime keuze aan trapbekleding. In onze showroom tonen wij die graag! Ook als de afspraak bij u thuis plaatsvindt, hebben wij alle trapvoorbeelden bij ons! 

Welke stijl kies jij?

Houtlook

Bekijk nu

Betonlook

Bekijk nu

Geschikt voor elke soort trap

Elke open trap kunnen wij opnieuw bekleden: ook een deels open en gesloten trap, houten trap of trap met een draai erin én met of zonder zijkanten. We hebben 1001-ideeën wat betreft trappen! Een trap bekleden kan met pvc overzettreden of HPL/CPL laminaat. Via onze online blogartikelen vindt u veel ideëen. Of download het inspiratiemagazine.

De open trap wordt antislip

Bij een open trap vernieuwen hebben wij ook oog voor veiligheid. Die is belangrijk voor jonge kinderen en senioren maar eigenlijk gewoon voor iedereen. Daarom hebben onze traptreden een unieke antislip-laag. De stroeve structuur in de bovenlaag voorkomt uitglijden. De treden bestaan uit één geheel, waardoor esthetiek en veiligheid gelijk op gaan!

Open trap gesloten maken

Een open trap dichtmaken? Heeft u kinderen, kan een open trap minder veilig zijn omdat de kleintjes\peuters en klleuters door de traptreden heen kunnen vallen. Een gesloten trap wordt ook veiliger door meteen LED-verlichting in te bouwen. Als de open trap in de huiskamer staat dan kunnen geluidsoverlast en tocht ook een rol spelen. 

Voordelen voor u

Klanten aan het woord

Open trap renovatie Roermond reviews

Oneindig veel mogelijkheden voor een kwalitatieve open trap renovatie

Als erkend 5-sterrenspecialist is onze meerwaarde:

Goed advies

Vakmanschap

Kwaliteit

Service

Garantie

Traprenovatie kosten Roermond

Wat kost traprenovatie|Wat zijn de kosten van een traprenovatie}? Natuurlijk bent benieuwd wat uw eigen open traprenovatie kost. De prijs van een traprenovatie wordt bepaald door de breedte van de trap en het aantal treden. Ook de vorm van de trap bepaalt de prijs: een open trap kan helemaal recht zijn, maar ook een draai hebben, voor een kwart deel open of gesloten zijn… Moeten wij een open trap dichtmaken dan vraagt dat meer montagetijd. En dat geldt ook als wij de trapwangen ook moeten vernieuwen. Uiteraard speelt de materiaalkeuze ook een rol. In totaal zijn er elf factoren die de prijs van de traprenovatie bepalen. 

Voorafgaand komt Bart eerst bij u in Roermond de oude trap bekijken en opmeten. Tegelijkertijd heeft hij alle keuzestalen bij zich zodat u ter plekke een goed beeld krijgt van het nieuwe uiterlijk van uw trap. 

Open trap renovatie: offerte

Wilt u weten wat uw open traprenovatie gaat kosten? Vraag dan meteen een gratis offerte aan. Gaat u onze offerte traprenovatie vergelijken, dan zult u aangenaam verrast worden door de prijs ten opzichte van de kwaliteit die wij leveren. 

Level2 traprenovatie biedt een scherpe prijs – kwaliteit vergelijking voor open trappen en traprenovaties in het algemeen! 

Onze adviseurs komen graag bij u thuis!

Onze specialisten komen graag bij u langs!

Meer informatie over Open overzettreden voor open trap renovatie:

Trap renoveren algemeen 

PVC traprenovatie algemeen 

Pvc voor de open open trap

HPL traprenovatie

Trapverlichting: ingebouwde verlichting in de traptreden met LED-verlichting

Trapvarianten zoals een rechte trap en een gedraaide trap, houten en betonnen trap. 

Open trap bekleden algemeen 

Open trap rondom bekleden en open trap dichtmaken    

Copyright 2023 © Level2traprenovatie.nl Roermond