Open trap renovatie Sittard

Open trap renovatie Sittard: uw oude open trap weer als nieuw!

Wilt u uw oude open trap laten renoveren van uw woning in Sittard? Uw open trap is nu écht onveilig én ziet er nu echt niet meer mooi uit. Of past uw oude open trap niet meer bij uw  interieursmaak?

Open trap renovatie Sittard: in één dag een nieuwe trap!

Door middel van een open trap renovatie in Sittard kunt u de ouderwetse trap compleet laten renoveren. Daarvoor hoeft uw de ouderwetse trap niet uit uw huis te laten slopen. Een open trap kunnen wij namelijk binnen één werkdag compleet vernieuwen, zonder hak- of breekwerk. Uw oude trap wordt weer helemaal als nieuw en mooi én uw trap is veiliger geworden! Na de open traprenovatie, wilt u natuurlijk dat die geweldige, nieuwe trap langdurig mooi blijft! Daarom gebruikt Level2 traprenovatie alleen speciaal geselecteerde traptreden die over de bestaande traptreden worden geplaatst van een hoogwaardige kwaliteit traptreden. U zit dus goed bij Level2 traprenovatie! Wij zijn een ambachtelijk traprenovatiespecialist voor open trappen én gesloten trappen. Onze trapspecialisten hebben langdurige ervaring in de traprenovatiebranche! Zij zorgen ervoor dat elke oude open trap weer een prachtige binnenkomer wordt! Wij renoveren niet alleen in Sittard open trappen maar ook in Munstergeleen, Limbricht, Lindenheuvel, Geleen, Nieuwstadt.

Wilt u een mooie
nieuwe open trap?

Antislip, slijtvast
en onderhoudsvrij?

Elke open trap in Sittard uniek!

Als ambachtelijk traprenovatie expert kunnen wij echt elke open trap een nieuwe jas geven. Of het nu een houten, open, dichte, rechte, gedraaide of betonnen trap is: wij maken er een blikvanger van! Daarbij kunnen wij aan bijna elke vraag voldoen. Wilt u alleen de bestaande treden van de trap vernieuwen en mede de stootborden? Of misschien ook de trapwangen (zijkanten) opnieuw vernieuwd hebben? De traprenovatie experts kunnen alles maken wat u in uw gedachten heeft. Wij maken de open trap af met een RVS- of houten trapleuning en mogelijkerwijs met ingebouwde led-trapverlichting.

De beste kwaliteit en service!

Level2 traprenovatie heeft 15+ jaar ervaring met het compleet vernieuwen van ouderwetse trappen binnenshuis. Gebaseerd op die kennis en ervaring, hebben wij voor u de allerbeste kwaliteitsproducten geselecteerd. In ons assortiment overzettreden vindt u producten van HPL laminaat en pvc overzettreden. Welk soort traptreden het beste bij uw gezin past, hangt van uw eisen en gezinssituatie af. Daarop baseren wij ons advies. Voor, tijdens en na de het renoveren van uw open trap kunt u altijd blijven rekenen op onze persoonlijke topservice. Onze relaties bevestigen dat. Voor naadloze dubbelzijdige bekleding van open trappen hebben wij iets bijzonders: pvc traptreden.

Voldoende keuze om uw open trap te renoveren

Onze sortering overzettreden biedt een grote keuze in pvc-overzettreden en HPL-overzettreden. Beide soorten staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Welke traptrede het beste bij uw gezinssamenstelling past, hangt van uw verlangen af. Daarin kunnen wij u adviseren . Wat betreft diversiteit hoeft u zich geen zorgen te maken: deze traptreden blinken uit door een ruime collectie aan kleuren en structuren. Zo kunnen wij aan ieders woonwens tegemoetkomen. Onze traptreden zijn bovendien:

Voor elke wens hebben wij een ruime keuze aan trapbekleding. In onze showroom tonen wij die graag! Ook als de afspraak bij u thuis plaatsvindt, hebben wij alle trapvoorbeelden bij ons! 

Welke stijl kies jij?

Houtlook

Bekijk nu

Betonlook

Bekijk nu

Geschikt voor elke soort trap

Elke open trap kunnen wij compleet vernieuwen: ook een deels open en gesloten trap, houten trap of trap met een draai erin én met of zonder zijkanten. We hebben 1001-ideeën wat betreft trappen! Een trap bekleden kan met pvc overzettreden of HPL/CPL laminaat. Via onze blogartikelen vindt u veel ideëen. Of download het inspiratiemagazine.

De open trap wordt antislip

Bij een open trap vernieuwen hebben wij ook oog voor veiligheid. Die is belangrijk voor jonge kinderen en senioren maar eigenlijk gewoon voor iedereen. Daarom hebben onze treden een unieke antislip-laag. De stroeve structuur in de bovenlaag voorkomt uitglijden. De traptreden bestaan uit één geheel, waardoor esthetiek en veiligheid samen gaan!

Open trap gesloten maken

Een open trap gesloten maken? Met kinderen in huis, kan een open trap minder veilig zijn omdat de kleintjes\peuters en klleuters door de traptreden heen kunnen glippen. Een gesloten trap wordt ook veiliger door meteen LED-verlichting in te bouwen. Als de open trap in de huiskamer staat dan kunnen geluidsoverlast en tocht ook een rol spelen. 

Voordelen voor u

Klanten aan het woord

Open trap renovatie Sittard reviews

Oneindig veel mogelijkheden voor een unieke open trap renovatie

Als erkend 5-sterrenspecialist is onze meerwaarde:

Goed advies

Vakmanschap

Kwaliteit

Service

Garantie

Traprenovatie kosten Sittard

Wat kost traprenovatie|Wat zijn de kosten van een traprenovatie}? Uiteraard bent benieuwd wat uw eigen traprenovatie kost. De prijs van een traprenovatie wordt bepaald door de afmeting van de trap en het aantal treden. Ook de vorm van de trap bepaalt het tarief: een open trap kan helemaal recht zijn, maar ook een draai hebben, voor een kwart deel open of gesloten zijn… Moeten wij een open trap dichtmaken dan vraagt dat meer montagetijd. En dat geldt ook als wij de trapwangen ook moeten vernieuwen. Uiteraard speelt de materiaalkeuze ook een rol. In totaal zijn er 11 factoren die de prijs van de traprenovatie bepalen. 

Voorafgaand komt Bart eerst bij u in Sittard de oude trap bekijken en opmeten. Tegelijkertijd heeft hij alle keuzestalen bij zich zodat u thuis een goed beeld krijgt van de nieuwe look van uw trap. 

Open trap renovatie: offerte

Wilt u weten wat uw traprenovatie gaat kosten? Vraag dan meteen een vrijblijvende prijsopgave aan. Gaat u onze offerte traprenovatie vergelijken, dan zult u aangenaam verrast worden door de prijs ten opzichte van de kwaliteit die wij leveren. 

Level2 traprenovatie biedt een scherpe prijs – kwaliteit vergelijking voor open trappen en traprenovaties in het algemeen! 

Onze vakspecialisten komen graag bij u thuis!

Onze specialisten komen graag bij u langs!

Meer informatie over Open trap renovaties:

Copyright 2023 © Level2traprenovatie.nl Sittard