Open trap renovatie Venlo

Open trap renovatie Venlo: uw oude open trap weer als nieuw!

Wilt u uw ouderwetse open trap laten renoveren van uw droomhuis in Venlo? Uw open trap is nu écht op zijn eind én ziet er nu echt niet meer schitterend uit. Of past uw oude open trap niet meer bij uw  interieurstijl?

Open trap renovatie Venlo: in één dag een nieuwe trap!

Door middel van een open trap renovatie in Venlo kunt u de ouderwetse trap compleet laten renoveren. Daarvoor hoeft uw de ouderwetse trap er niet uit te laten breken. Een open trap kunnen wij namelijk in één dag compleet vernieuwen, zonder hakken of breken. Uw oude trap kan dan weer jarenlang mee en prachtig om te zien én uw trap is veiliger geworden! Na de open traprenovatie, wilt u natuurlijk dat die geweldige, compleet vernieuwde trap langdurig fraai blijft! Daarom gebruikt Level2 traprenovatie alleen speciaal geselecteerde overzet traptreden van de allerbeste kwaliteit traptreden. U zit dus goed bij Level2 traprenovatie! Wij zijn een ambachtelijk traprenovatiebedrijf voor open trappen én gesloten trappen. Onze trapspecialisten hebben langdurige ervaring in de traprenovatiebranche! Zij zorgen ervoor dat elke oude open trap weer een fantastiche binnenkomer wordt! Wij renoveren niet alleen in Venlo open trappen maar ook in Blerick, Velden, Grubbenvorst, Hasselt, Baarlo.

Wilt u een mooie
nieuwe open trap?

Antislip, slijtvast
en onderhoudsvrij?

Elke open trap in Venlo uniek!

Als ambachtelijk traprenovatieprofessional kunnen wij echt elke open trap een nieuwe jas geven. Of het nu een houten, open, dichte, rechte, gedraaide of betonnen trap is: wij maken er een juweeltje van! Daarbij kunnen wij aan bijna elke stijl voldoen. Wilt u alleen de oude treden renoveren en eveneens de stootborden? Of misschien ook de trapwangen (zijkanten) overnieuw vervangen hebben? Als vernieuwers van open trappen kunnen alles maken wat u in uw gedachten heeft. Wij maken de open trap af met een RVS- of houten trapleuning en eventueel met ingebouwde led-trapverlichting.

De beste materialen en service!

Level2 traprenovatie heeft 15+ jaar expertise met het compleet vernieuwen van versleten trappen. Gebaseerd op die professionaliteit en expertise, hebben wij voor u top kwaliteitsproducten uitgekozen. In ons assortiment traptreden vindt u producten van HPL laminaat en pvc treden. Welk materiaal het beste bij uw huis past, hangt van uw wensen en leefsituatie af. Daarop baseren wij ons advies. Voor, tijdens en na de traprenovatie kunt u altijd blijven rekenen op onze persoonlijke topservice. Onze klanten bevestigen dat. Voor naadloze dubbelzijdige bekleding van open trappen hebben wij iets bijzonders: pvc traptreden.

Ruime keuze om uw open trap te renoveren

Het assortiment traptreden biedt een grote keuze in pvc-overzettreden en HPL-overzettreden. Beide soorten staan bekend om hun deugdelijkheid en bestendigheid. Welk materiaal het beste bij uw gezinssamenstelling past, hangt van uw wens af. Daar adviseren wij u in. Wat betreft diversiteit hoeft u zich geen zorgen te maken: deze traptreden blinken uit door een ruime variatie aan kleuren en structuren. Zo kunnen wij aan ieders interieursmaak tegemoetkomen. Onze traptreden zijn zelfs:

Voor elke woonsmaak hebben wij een ruime keuze aan trapbekleding. In onze showroom tonen wij die graag! Ook als de afspraak bij u thuis plaatsvindt, hebben wij alle trapvoorbeelden bij ons! 

Welke stijl kies jij?

Houtlook

Bekijk nu

Betonlook

Bekijk nu

Geschikt voor elke open trap

Elke open trap kunnen wij renoveren: ook een half open trap, houten trap of trap met een draai erin én met of zonder zijkanten. We hebben 1001-ideeën wat betreft trappen! Een trap bekleden kan met pvc traptreden of HPL. Via onze 1001-blogs vindt u veel ideëen. Of download het inspiratiemagazine.

De open trap wordt antislip

Bij een open trap bekleden hebben wij ook oog voor veiligheid. Die is belangrijk voor jonge kinderen en senioren maar eigenlijk gewoon voor iedereen. Daarom hebben onze traptreden een unieke antislip-laag. De stroeve structuur in de bovenlaag voorkomt uitglijden. De treden bestaan uit één stuk, waardoor esthetiek en veiligheid gelijk op gaan!

Open trap gesloten maken

Een open trap dichtmaken? Met kinderen in huis, kan een open trap minder veilig zijn omdat de kleintjes\peuters en klleuters door de traptreden heen kunnen vallen. Een gesloten trap wordt ook veiliger door meteen trapverlichting in te bouwen. Als de open trap in de woonkamer staat dan kunnen geluidsoverlast en tocht ook een rol spelen. 

Voordelen voor u

Klanten aan het woord

Open trap renovatie Venlo reviews

Oneindig veel mogelijkheden voor een kwalitatieve open trap renovatie

Als erkend 5-sterrenspecialist is onze meerwaarde:

Goed advies

Vakmanschap

Kwaliteit

Service

Garantie

Traprenovatie kosten Venlo

Wat kost traprenovatie|Wat zijn de kosten van een traprenovatie}? Natuurlijk bent benieuwd wat uw eigen traprenovatie kost. De totaalprijs van een traprenovatie wordt bepaald door de afmeting van de trap en het aantal traptreden. Ook de vorm van de trap bepaalt het tarief: een open trap kan helemaal recht zijn, maar ook een draai hebben, voor een kwart deel open of gesloten zijn… Moeten wij een open trap dichtmaken dan vraagt dat meer montagetijd. En dat geldt ook als wij de trapwangen ook moeten vernieuwen. Uiteraard speelt de materiaalkeuze ook een rol. In totaal zijn er elf factoren die de prijs van de traprenovatie bepalen. 

Voorafgaand komt Bart eerst bij u in Venlo de oude trap bekijken en opmeten. Tegelijkertijd heeft hij alle materiaalstalen bij zich zodat u thuis een goed beeld krijgt van het nieuwe uiterlijk van uw trap. 

Open trap renovatie: offerte

Wilt u weten wat uw traprenovatie gaat kosten? Vraag dan meteen een gratis offerte aan. Gaat u onze offerte traprenovatie vergelijken, dan zult u aangenaam verrast worden door de prijs ten opzichte van de kwaliteit die wij leveren. 

Level2 traprenovatie biedt een scherpe prijs – kwaliteit vergelijking voor open trappen en traprenovaties in het algemeen! 

Onze adviseurs komen graag bij u thuis!

Onze specialisten komen graag bij u langs!

Meer informatie over Open trap renovaties:

Traprenovaties algemeen 

PVC traprenovatie algemeen 

Pvc vinyl voor de open open trap

HPL laminaat traprenovatie

Trapverlichting: ingebouwde verlichting in de traptreden met LED-verlichting

Trapsoorten zoals een rechte trap en een gedraaide trap, houten en betonnen trap. 

Open trap overzettreden algemeen 

Open traptreden rondom bekleden en open trap dichtmaken    

Copyright 2023 © Level2traprenovatie.nl Venlo