Open trap renovatie Weert

Open trap renovatie Weert: uw oude open trap weer als nieuw!

Wilt u uw oude open trap laten renoveren van uw pand in Weert? Uw open trap is nu écht op zijn eind én ziet er nu echt niet meer mooi uit. Of past uw oude open trap niet meer bij uw  woonsmaak?

Open trap renovatie Weert: in één dag een nieuwe trap!

Door middel van een open trap renovatie in Weert kunt u de versleten trap compleet laten renoveren. Daarvoor hoeft uw de versleten trap er niet uit te laten breken. Een open trap kunnen wij namelijk in één werkdag compleet opknappen, zonder hakken of breken. Uw oude trap blijft dan weer jarenlang en smaakvol én uw trap is veiliger geworden! Na de open traprenovatie, wilt u natuurlijk dat die geweldige, nieuwe trap langdurig mooi blijft! Daarom gebruikt Level2 traprenovatie alleen speciaal geselecteerde overzettreden van de allerbeste kwaliteit traptreden. U zit dus goed bij Level2 traprenovatie! Wij zijn een ambachtelijk traprenovatie expert voor open trappen én gesloten trappen. Onze traprenovatie experts hebben veel ervaring in de traprenovatiebranche! Zij zorgen ervoor dat elke oude open trap weer een bijzondere binnenkomer wordt! Wij renoveren niet alleen in Weert open trappen maar ook in Boshoven, Hulsen, Nederweert, Stramproy, Ospel.

Wilt u een mooie
nieuwe open trap?

Antislip, slijtvast
en onderhoudsvrij?

Elke open trap in Weert uniek!

Als ambachtelijk traprenovatie expert kunnen wij echt elke open trap een nieuwe look geven. Of het nu een houten, open, dichte, rechte, gedraaide of betonnen trap is: wij maken er een statement van! Daarbij kunnen wij aan bijna elke woonsmaak voldoen. Wilt u alleen de oude traptreden renoveren en zowel de stootborden? Of misschien ook de trapwangen (zijkanten) weer vervangen hebben? Deze traprenovatieprofessionals kunnen alles maken wat u in uw gedachten heeft. Wij maken de open trap af met een RVS- of houten trapleuning en mogelijkerwijs met ingebouwde led-verlichting in de traptreden.

De beste kwaliteit en service!

Level2 traprenovatie heeft 15+ jaar expertise met het renoveren van ouderwetse trappen. Gebaseerd op die bekwaamheid en expertise, hebben wij voor u top kwaliteitsproducten geselecteerd. In ons assortiment overzettreden vindt u producten van HPL (High Pressure Laminate)  en pvc overzettreden. Welk soort materiaal het beste bij uw woning past, hangt van uw eisen en gezinssituatie af. Daarop baseren wij ons advies. Voor, tijdens en na de het renoveren van uw open trap kunt u altijd blijven rekenen op onze persoonlijke topservice. Onze klanten bevestigen dat. Voor naadloze dubbelzijdige bekleding van open trappen hebben wij iets bijzonders: pvc traptreden.

Voldoende keuze om uw open trap te renoveren

Onze sortering overzettreden biedt een grote keuze in pvc-overzettreden en HPL-overzettreden. Beide soorten staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Welk materiaal het beste bij u past, hangt van uw wensen af. Daar adviseren wij u in. Wat betreft keuze hoeft u zich geen zorgen te maken: deze traptreden blinken uit door een ruime collectie aan tinten en structuren. Zo kunnen wij aan ieders interieurstijl beantwoorden. Onze HPL- en pvc traptreden zijn alsmede:

Voor elke wens hebben wij een ruime keuze aan trapbekleding. In onze showroom tonen wij die graag! Ook als de afspraak bij u thuis plaatsvindt, hebben wij alle trapvoorbeelden bij ons! 

Welke stijl kies jij?

Houtlook

Bekijk nu

Betonlook

Bekijk nu

Geschikt voor elke open trap

Elke open trap kunnen wij compleet vernieuwen: ook een deels open en gesloten trap, houten trap of draaitrap én met of zonder trapwangen. We hebben 1001-ideeën wat betreft trappen! Een trap bekleden kan met pvc traptreden of HPL. Via onze blogartikelen vindt u veel voorbeelden. Of download het inspiratiemagazine.

De open trap wordt antislip

Bij een open trap vernieuwen hebben wij ook oog voor veiligheid. Die is belangrijk voor jonge kinderen en senioren maar eigenlijk gewoon voor iedereen. Daarom hebben onze overzettreden een unieke antislip-laag. De stroeve structuur in de toplaag, voorkomt uitglijden. De treden bestaan uit één geheel, waardoor esthetiek en veiligheid samen gaan!

Open trap dichtmaken

Een open trap gesloten maken? Heeft u kinderen, kan een open trap onveiliger zijn omdat de kids door de traptreden heen kunnen vallen. Een gesloten trap wordt ook veiliger door meteen trapverlichting in te bouwen. Als de open trap in de huiskamer staat dan kunnen geluidsoverlast en tocht ook een rol spelen. 

Voordelen voor u

Klanten aan het woord

Open trap renovatie Weert reviews

Oneindig veel mogelijkheden voor een unieke open trap renovatie

Als erkend 5-sterrenspecialist is onze meerwaarde:

Goed advies

Vakmanschap

Kwaliteit

Service

Garantie

Traprenovatie kosten Weert

Wat kost traprenovatie|Wat zijn de kosten van een traprenovatie}? Natuurlijk bent benieuwd wat uw eigen traprenovatie kost. De totaalprijs van een traprenovatie wordt bepaald door de breedte van de trap en het aantal treden. Ook de vorm van de trap bepaalt de prijs: een open trap kan helemaal recht zijn, maar ook een draai hebben, voor een kwart deel open of gesloten zijn… Moeten wij een open trap dichtmaken dan vraagt dat meer montagetijd. En dat geldt ook als wij de trapwangen ook moeten vernieuwen. Uiteraard speelt de materiaalkeuze ook een rol. In totaal zijn er elf factoren die de prijs van de traprenovatie bepalen. 

Voorafgaand komt Bart eerst bij u in Weert de oude trap bekijken en opmeten. Tegelijkertijd heeft hij alle keuzestalen bij zich zodat u thuis een goed beeld krijgt van de nieuwe look van uw trap. 

Open trap renovatie: offerte

Wilt u weten wat uw traprenovatie gaat kosten? Vraag dan meteen een vrijblijvende prijsopgave aan. Gaat u onze offerte traprenovatie vergelijken, dan zult u aangenaam verrast worden door de prijs ten opzichte van de kwaliteit die wij leveren. 

Level2 traprenovatie biedt een scherpe prijs – kwaliteit vergelijking voor open trappen en traprenovaties in het algemeen! 

Onze adviseurs komen graag bij u thuis!

Onze specialisten komen graag bij u langs!

Meer informatie over overzettreden voor trap renovatie:

Trap renoveren algemeen 

PVC traprenovaties algemeen 

Pvc vinyl traptreden open trap

HPL traprenovaties

Trapverlichting: ingebouwde trapverlichting met LED-verlichting

Trapsoorten zoals een rechte trap en een gedraaide trap, houten en betonnen trap. 

Open trap bekleding algemeen 

Open trap rondom bekleden en open trap gesloten maken     

Copyright 2023 © Level2traprenovatie.nl Weert