Donker betonlook traprenovatie

Voorbeeld van een donker betonlook traprenovatie uitgevoerd in pvc voor trappen. Dit voorbeeld laat zien hoe een traprenovatie in betonlook pvc een hele ruimte een eigentijdse look and feel geeft. Gecombineerd met een lichte vloer in visgraad en met donkere stalen deuren zet deze hal de toon voor de hele woning. U ziet dat deze donker betonlook traprenovatie zich bij uitstek laat matchen met houttinten en houtstructuren. Dat geldt ook als u de betonnen traptreden zo willen combineren met houten stootborden of trapwangen. Onze mix-and-match collectie biedt veel inspiratie voor unieke traprenovaties.

Donker betonlook traprenovatie: populaire trend

Industriële trappen zijn ‘hot’. Dat geldt niet alleen voor betonlook trappen maar ook voor trappen in leisteenlook en marmerlook. Betonlook en steenlook hebben raakvlakken in kleur en structuur, daarom worden deze producten vaak met elkaar verward. Leisteenlook traptreden hebben het onmiskenbare uiterlijk van leisteen en dat geldt ook voor de marmerlook overzettreden. Welke sorteringen wij bieden ziet u op de pagina ‘trapkleuren‘. Of laat u inspireren in ons artikel over ‘Industriële traprenovaties‘.

Meer lezen? Bekijk de pagina ‘Trends in traprenovaties‘ dan eens.

Wat kost een donker betonlook traprenovatie?

Hoe de prijs van een traprenovatie wordt samengesteld leest u op de pagina ‘Wat kost traprenovatie‘.

Ook interessant is het artikel ‘Het familiebedrijf Level2 traprenovatie: De 5-sterren trapspecialisten stellen zichzelf voor’.

MATERIAAL

PVC voor trappen.

TRAPKLEUR

Brown Raw Timber.