Over ons: Level2 traprenovatie

Over ons bedrijf: wie zitten er achter de naam?

Mijn naam is Bart Zentjens en samen met mijn vrouw Nicole zijn wij Level2 traprenovatie. Met 15 jaar ervaring in traprenovaties ben ik uw monteur, adviseur en aanspreekpunt in één.

Nicole regelt alles achter de schermen, zoals de administratie, de marketing én het fotograferen van bijzondere projecten.

Marco is als monteur in dienst bij Level2 traprenovatie. Marco is een zeer secure, allround monteur die ruime ervaring heeft in het renoveren van trappen.

Kwaliteit en service op één

Door onze ruime ervaring kunnen wij u het allerbeste advies geven voor het renoveren van uw binnentrap. Dat doen wij dan ook graag! Bovendien hebben wij als 5-sterrenspecialist kwaliteit & service extra hoog in het vaandel staan.

Wat zijn de effecten van de (combinatie van) kleuren- en structuren in HPL en pvc overzettreden? Bekijk dan de vele voorbeelden van trappen die wij al gerenoveerd hebben via de button.  

Bart & Nicole: “Wij zijn trots op ons bedrijf en alle mooie projecten die we al hebben mogen realiseren en die we nog gaan realiseren. Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!”

Sinds 2021 zijn de trotse hoofdsponsor van R.K.S.V. Merefeldia Nederweert

Showroom trapbekleding, Level2 traprenovatie Limburg

Showroom

In maart 2020 openden wij de showroom in Nederweert op het bedrijventerrein ‘Pannenweg’. Hier staan onze voorbeeldtrappen en zijn alle stalen van de HPL- en pvc-overzettreden in groot formaat te bekijken.

Bart: “In onze showroom hopen we u te inspireren en te helpen bij het kiezen van een traprenovatie die helemaal bij u past.”

Wij werken uitsluitend op afspraak in de showroom. Zo hebben wij alle tijd voor u en voorkomen wij teleurstelling.

Wilt u nu al meteen ideeën opdoen voor uw eigen traprenovatie? Bekijk dan onze voorbeelden of onze pagina trapkleuren.

Wilt u nóg meer over ons traprenovatiebedrijf weten?

In het artikel ‘de 5-sterren ambachtelijke traprenovatiespecialist stelt zich voor’ leest u alles over het ontstaan van ons bedrijf én wie wij als mens achter de ondernemers zijn.

Appels en peren: ze smaken anders

Wij begrijpen het volkomen als u meerdere offertes wilt opvragen, als u uw trap wilt gaan renoveren. Let bij prijsvergelijkingen erop dat u géén appels met peren vergelijkt. Level2 traprenovatie werkt alleen met de allerbeste producten die de traprenovatiebranche levert. Daarom staan wij 100% achter ons product en bieden wij 12 jaar garantie! Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd!

De beste traprenovatieproducten? Welke zijn dat?

Over ons en onze passie

Level2 traprenovatie is onze passie! Wij zijn ambitieus en willen ons onderscheiden. De communicatielijnen zijn kort, waardoor wij snel kunnen schakelen. U krijgt altijd een eerlijk advies! Omdat wij een klein bedrijf zijn, voelen wij ons persoonlijk betrokken en gaan wij altijd voor het beste resultaat.

Daarom hechten wij ook veel waarde aan alle mooie klantbeoordelingen die we al hebben mogen ontvangen.

Wilt u ook graag een traprenovatie en/of meer informatie?
U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn een 5-sterrenspecialist

Goed advies: omdat wij van ons vak houden delen wij graag onze kennis. Samen komen we tot ideeën, misschien zelfs nog beter dan uw oorspronkelijke wens. Aarzel daarom nooit om iets te vragen. We hebben liever dat u tien keer een vraag stelt, dan dat u met een onbeantwoorde vraag blijft zitten.

Vakmanschap: door onze jarenlange ervaring met trappen en het renoveren ervan, kennen wij de materialen door-en-door en hebben wij voor elke trap een passende oplossing.

Kwaliteit: wij willen achter onze producten staan. Dit kan alleen door zorgvuldig en nauwkeurig voor u te werken en vakwerk af te leveren. Op kwaliteit bezuinigen wij nooit.

Service: ouderwetse, goede service bieden? Wij vinden dat vanzelfsprekend. U toch ook?

Garantie: als 5-sterrenspecialist garanderen wij u kwaliteit en vakwerk!