Ambachtelijke traprenovatiespecialist

De 5-sterren ambachtelijke traprenovatiespecialist stelt zichzelf voor:

Wij willen niet persé groot zijn of worden, maar vooral 'grueëts' (*) op de door ons gerenoveerde trappen!
Ons ambacht uitoefenen en vakwerk afleveren: daar gaan wij voor. Altijd!

* Grueëts in betekent in het Weerter dialect; trots. 

Dit zijn de mensen achter Level2 traprenovatie

Ambachtelijk traprenovatiespecialist Level2 Traprenovatie Nederweert, Bart Zentjens Level2 traprenovatie

Bart Zentjens

Bart Zentjens (1981), eigenaar LEVEL2 traprenovatie. Bart komt bij u thuis voor persoonlijke adviesgesprekken en helpt mee in de montage waar nodig is! Getrouwd met Nicole en papa van Dean (2018). Geboren en getogen in Weert. Hobby: fitness en gamen op de Playstation.

Ambachtelijke trapexpert Level2 Traprenovatie Nederweert Nicole Zentjens

Nicole Zentjens-Ghielen

Nicole Zentjens-Ghielen (1985), eigenaar LEVEL2 traprenovatie. Nicole zorgt elke dag voor de marketing en administratie. Getrouwd met Bart en mama van Dean. Geboren en getogen in Nederweert. Hobby: fotografie, weekendje Texel met Bart en Dean.

Ambachtelijk traprenovatiebedrijf, 5 sterren traprenovatie, Level2 traprenovatie

Marco Schroeten

Marco Schroeten (1981), monteur traprenovatie. Marco zorgt elke dag weer voor geweldige metamorfoses van oude trappen bij de klant. Getrouwd met Miranda en papa van Bart en Fenne. Geboren en getogen in Weert. Hobby: Marco loopt al voor het 9e jaar (onvoorbereid!) de Kennedymars!

Vakmannen_5

Dean zentjens

Dean Zentjens (2018). Hobby: met papa mee in de LEVEL2-bus.

Weet u dat...?

…de kinderen van de gezinnen Zentjens en Schroeten regelmatig figureren bij fotoshoots en filmopnames? 
En dat Marco een foto van zijn kids achterop zijn bus heeft staan en dat de bus van Bart een foto van Nicole en Dean heeft?

Ambachtelijke traprenovatiespecialist voor 5 sterren trappen, Level2 traprenovatie Nederweert
Ambachtelijke traprenovatiespecialist Level2 Traprenovatie Nederweert

Kenmerken van ambachtelijke traprenovatiespecialist

Dit onze meerwaarde als méns achter het bedrijf:

Familiebedrijf

Vakmanschap

Kwaliteit

Betrokken

Familiebedrijf: ambachtelijk traprenovatiespecialist in Limburg en Brabant

LEVEL2 traprenovatie is een familiebedrijf dat is gevestigd in Nederweert (Limburg). Anno 2022 bestaat het bedrijf al acht jaar. De showroom in Nederweert (gelegen langs de A2 Weert -Eindhoven) is al 3 jaar geleden geopend!

Bart: “In de afgelopen jaren hebben Nicole en ik samen een zeer solide reputatie opgebouwd in Limburg en Brabant. Vanaf het eerste moment realiseerden wij ons heel goed dat tevreden klanten onze beste ambassadeurs zijn! En dat klopt ook, want de meeste klanten bellen ons op aanraden van anderen. Zo divers als elke woning is, zo verschillend zijn ook de woonwensen en interieursmaken. Dat maakt het renoveren van trappen zo afwisselend. Elke dag ontmoeten we weer nieuwe mensen met andere woonwensen. Vaak hebben ze een nieuwe trap bij hun buren, kennissen of familie gezien en het resultaat van die traprenovatie, vormt dan de aanzet om een afspraak te maken. Omdat de een vaak de ander weer kent, voelt het soms aan alsof het één grote familie van ons is” voegt Bart met een glimlach toe “…en dat past bij ons, want Nicole en ik voelen ons nog ouderwets en oprecht betrokken! Betrokkenheid, vakkennis en ambachtelijk maatwerk leveren zijn daarmee het fundament van ons bedrijf geworden.

5 sterren traprenovatie specialist Level2 Traprenovatie Nederweert
Bart en Nicole Zentjens
Vakmannen_15

Marco & Bart: samen meer dan 25 jaar ervaring als monteurs van trappen

Naast Bart werkt sinds 2020 ook Marco Schroeten in het bedrijf als monteur en traprenovatiespecialist. Bart en Marco zijn al sinds hun schooltijd bevriend.

Met 7 jaar ervaring bij een werkgever in de trappenwereld, besloten Bart en Nicole om in 2014 een eigen bedrijf te starten. In 2020 is Marco Schroeten in dienst gekomen als tweede vakspecialist en monteert hij dagelijks nieuwe trappen in Limburg en Brabant.

Samen hebben deze twee vakmannen meer dan 25 jaar ervaring in de traprenovatiebranche en kunnen zij écht elke trap vakkundig en duurzaam vernieuwen met overzettreden van topkwaliteit!

Kwaliteit: alleen het allerbeste voor de klanten

“Eén ding was direct duidelijk voor ons in 2015: Level2 traprenovatie wil als ambachtelijk traprenovatiebedrijf alleen het beste materiaal verkopen dat de traprenovatiebranche te bieden heeft! En dat zijn specifiek de vooruitstrevende kwaliteitsproducten zoals HPL / CPL voor de trap en pvc overzettreden.” Bart legt het uit: “Deze twee soorten overzet traptreden zijn speciaal voor de traprenovatiebranche ontwikkeld. Trappen worden intensief gebruikt en in een gezin zelfs héél erg intensief. De nieuwe traptreden moeten daar tegen kunnen en bovendien jarenlang mooi blijven. En dat kunnen deze materialen! Alle bestaande trappen worden vóór en tijdens de montage nauwkeurig gemeten, waarna de nieuwe traptreden op maat worden gezaagd. Het is dus echt maatwerk!” Op de pagina werkwijze ziet u hoe Level2 traprenovatie een trap kan vernieuwen binnen in dag. “Op zowel het materiaal en de montage krijgt u 12 jaar garantie, omdat wij geloven in de kwaliteit die wij leveren!” besluit Nicole.

Ambachtelijke traprenovatiespecialist 5 sterren trappen, Level2 traprenovatie Nederweert
Showroom Nederweert
Ambachtelijke trapexpert Level2 Traprenovatie Nederweert

Betrokken: bij u én de regio

Nicole: “Wij vragen onze klanten na montage direct om feedback: daar worden wij alleen maar beter van. Wij krijgen dan vaak te horen dat onze klanten onze persoonlijke betrokkenheid ontzettend waarderen. We vertelden al eerder hoe belangrijk dat voor ons is. Dat is ook de reden dat LEVEL2 traprenovatie de lokale gemeenschap in Nederweert en Weert actief ondersteunt, zoals verenigingen en plaatselijke evenementen. Clubs zoals R.K.S.V. MEREFELDIA en een evenement als Global Tour d’Oospel dragen wij bijvoorbeeld een warm hart toe”.

Level2 traprenovatie sponsor van… 

Hoofdsponsor R.K.S.V. MEREFELDIA Nederweert

Vanaf 2021 is Level2 traprenovatie hoofdsponsor van de voetbalclub R.K.S.V. MEREFELDIA Nederweert.

Sponsor Global Tour d'Oospel

Jaarlijks wordt in Ospel de wielerronde Global Tour d’Oospel georganiseerd die wordt opgeluisterd met een muzikaal programma.

Sponsor RAADPOP Nederweert

Raadpop is een onderdeel van BOSPOP Weert. Raadpop wordt elk jaar in Nederweert gehouden op het sportpark de Bengele Nederweert. 

Ambachtelijke traprenovatiespecialist
Level2 traprenovatie sponsor RKSV Merefeldia Nederweert
Deelnemer braderie Nederweert + Weert

Een evenement zoals een plaatselijke braderie houdt een dorp levendig en verbindt dorpsbewoners met elkaar. Het is hét moment om elkaar te ontmoeten en begroeten. Daarom doet LEVEL2 traprenovatie hier graag aan mee!

Harvey Tijsen, quadcrosser

Bart is peetvader van Harvey Tijsen (10). Harvey is hard op weg om nummer 1 van Nederland te worden met zijn quad crossen in de klasse quad specials in de leeftijd 8-14 jaar. Bijna wekelijks heeft Harvey wedstrijden en daar behaald hij meestal altijd de 1e plaats én de beker! Natuurlijk sponsoren wij hem graag, want met zijn tien jaar is hij nu al een regelrecht talentje! 

Volg Harvey Tijsen via Facebook

Vakmannen_6
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Print

Gerelateerde 1001 trap-ideëen

Kosten traprenovatie Level2 traprenovatie Limburg
Kosten traprenovatie

Kosten traprenovatie

Kosten traprenovatie: 11 factoren die de prijs bepalen! “Wat kost traprenovatie?” is de meest gestelde vraag die over een traprenovatie online wordt gesteld. In dit

Lees verder »
open traprenovatie voor en na, Level2 Traprenovatie
Open Trap

Open trap bekleden

Open trap bekleden? Daar hebben wij iets moois voor! Denkt u erover na om uw open trap te bekleden? Misschien denkt u dat een open

Lees verder »

Informatie aanvragen

level2 bart welkom

Welke materiaalsoort past bij uw leefsituatie en woonsmaak? Dat zijn de belangrijkste vragen tijdens een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek met Bart. De gezinssituatie stelt bepaalde eisen aan het materiaal én de afwerking. Het gebruik van de trap is niet alleen bepalend. De trap moet ook aansluiten bij uw smaak. Als totaalplaatje is de ideale trap na renovatie duurzaam, veilig én mooi!

Gebaseerd op onze ervaring kunnen wij u een gefundeerd advies geven. Laat u inspireren, overtuig u zelf van de mogelijkheden en maak meteen een afspraak met Bart.

Na inzending van het formulier nemen wij direct contact met u op!

Professioneel advies!
img-arrow-down-white

Persoonlijke gegevens


Omschrijving van uw wensen of stel uw vraag