wat is onze werkwijze bij traprenovatie

trapbekleding mét anti-slip

Level2 traprenovatie is een 5-sterren traprenovatiespecialist, gevestigd in Nederweert (Midden-Limburg) aan de Pannenweg, met 15 jaar ervaring! Hoe wij verouderde en verslepen trappen renoveren vertellen wij u op deze pagina. Om maar vast een tip van de sluier op te lichten: wij leveren kwaliteit én topservice… Hoe dan? Lees dan gerust verder!

De voordelen van onze werkwijze

WERKWIJZE: HOe renoveren wij uw trap?

Level2 nederweert

Wij zijn Bart en Nicole Zentjens van Level2 traprenovatie. Wij renoveren en bekleden uw bestaande trap. Uw oude trap maken wij weer helemaal als nieuw. Zo past hij weer helemaal bij de hedendaagse wooneisen en interieursmaken. 

level2 bart welkom

U kunt in de showroom uw nieuwe trap uitzoeken of wij bezoeken u thuis. In de showroom zijn grote stalen beschikbaar. Komen wij bij u thuis dan hebben wij kleine stalen bij ons. Bart beantwoordt elke vraag die u heeft. Kunt u niet wachten? Maak dan direct een afspraak.

level2 bart gesprek

U zoekt een oplossing voor uw verouderde, versleten trap? Wij renoveren alle soorten trappenLevel2 traprenovatie heeft een groot assortiment aan overzettreden. Dankzij deze treden  is hak- of breekwerk niet nodig.

level2 bart adviesgesprek

Soms is het lastig om via een staal in te schatten, hoe de trap er na renovatie uitziet. In onze showroom in Nederweert hebben wij verschillende voorbeeldtrappen staan. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de nieuwe trap.

Level2 kleuren uitzoeken

Wij luisteren naar uw wensen en geven een deskundig advies. Wij meten alles exact op. U weet diezelfde dag al wat de traprenovatie kost. Voordat wij komen moet wel de vloerbedekking van de trap verwijderd zijn.

Level2 Bart inmeten

Uw trap krijgt een fikse opknapbeurt. Bij een traprenovatie is uw trap weer nét zo nieuw als na een trapvervanging! Op de pagina trapkleuren krijgt u alvast een idee van alle kleuren traptreden die wij in ons assortiment hebben.

Level2 traprenovatie Limburg

Wij renoveren uw trap in 1 dag. Komen er extra’s bij zoals trapwangen, led-trapverlichting of een overloopvloer, dan weet u – vóórdat wij beginnen – precies hoe lang wij bij u aan het monteren zijn. Ga er gerust vanuit dat bij een renovatie een dag voldoende is!

Level2 Bart inmeten

Elke situatie is uniek en vraagt om vakkundige oplossingen, technisch inzicht en creativiteit. Bijna alle zaagwerkzaamheden vinden buiten plaats. Zo voorkomen wij dat uw huis stoffig wordt. Nog dezelfde dag geniet u van uw nieuwe trap!

Level2 Marco zagen

Met 15 jaar ervaring hebben wij voor elke trap een oplossing en leveren wij een goed eindresultaat. Twijfel niet of wij u trap niet kunnen renoveren! Dat kunnen wij dankzij onze verregaande expertise! Level2 traprenovatie renoveert écht elke trap!

level2 bart zagen

Onze vakspecialisten leveren maatwerk tot in detail en zorgen ervoor dat alle overzettreden netjes passen.

werkwijze trap renoveren, Level2 traprenovatie

De speciale bruislijm die wij gebruiken is geluiddempend. Na montage worden de randen in de kleur van de trap gekit.

level2 bart montage

Nadat de overzettreden op maat zijn gezaagd, werken wij de trap af. Dat geldt ook voor de trapwangen. 

trap renovatie cefalu

Uw bestaande trap heeft een volledige metamorfose ondergaan! De trap is echt als nieuw en blijft jarenlang mooi. Bovendien is de nieuwe trap veiliger door de standaard antislip-laag! De traptreden dempen meteen het loopgeluid.

level2 tevreden klanten

Wilt u ook binnen één dag een nieuwe trap? De positieve klantbeoordelingen die wij mogen ontvangen, laten zien dat wij tevreden klanten hebben. Daarom zijn wij benoemd tot 5-sterrenspecialist!

Afspraak maken

Dáárom kozen onze klanten voor Level2 traprenovatie:

  • Level2 traprenovatie denkt met u mee en renoveert alle trappen!
  • 12 JAAR GARANTIE OP MATERIAAL EN MONTAGE!
  • Maatwerk tot in detail.
  • Wij komen onze afspraken en beloftes na.
  • Binnen een dag leveren wij u trap schoon en netjes op.

Wilt u ook een nieuwe binnentrap?

Laat het ons weten en wij plannen direct een afspraak met u in! Bart bezoekt u thuis of u komt naar de showroom als u daar de voorkeur aangeeft!

Alvast uw eigen nieuwe trap kiezen? Bekijk dan onze trapkleuren

Professioneel advies!
img-arrow-down-white

Persoonlijke gegevens


Omschrijving van uw wensen of stel uw vraag