Trends in trapbekleding

Nieuwe trends in trapbekleding

De allernieuwste trends in trapbekleding en traprenovatie hebben wij als Level2 traprenovatie uiteraard beschikbaar voor u!

Wij laten u op deze pagina graag de huidige trends zien, die naadloos aansluiten bij de allernieuwste interieurstijlen. Kijk dus gauw verder en doe ideeën op voor uw eigen trapbekleding! 

Tijdens een afspraak met Bart – in de showroom of bij u thuis – kunt u alle uitvoeringen en kleuren op uw gemak bekijken.

Level2 traprenovatie gunt u een stijlvolle trap die aansluit bij uw individuele interieursmaak.
Wij hebben een ruim assortiment waar huidige, nieuwe trends in trapbekleding ruim vertegenwoordigd zijn!

steenlook trapbekleding

Een trap in steenlook of leisteenlook is ook een populaire keuze onder de traprenovaties. De steen- of leidsteenlook is er in een lichte en donkere staalachtige tinten en met veel of weinig tekening. 

Een steenlook trap heef het uiterlijk van leisteen en heeft een blauwstaalachtige kleur. Steenlook is origineel dankzij de robuuste en krachtige uitstraling dankzij de structuur die erin is verwerkt. Deze look combineert goed met zowel klassieke, chique als design woonstijlen.

Level2 traprenovatie heeft van elk veel verschillende uitvoeringen en tinten in het assortiment met een warme, koele en zelfs een zeer luxe uitstraling! 

Deze stoere trend heeft nog extra voordeel! De overzettreden in HPL en pvc zijn kras-, slijt- en stootvast.  Daarom past deze trap ook goed in een huishouden met kids. Bovendien zijn alle overzettreden geluiddempend en standaard voorzien van antislip! 

betonlook trapbekleding

Een trap in betonlook blijft razend populair. Betonlook is er in een lichte en donkere betonkleur met veel of weinig tekening…

Betonlook geeft het interieur een robuuste en krachtige uitstraling. 
Door toevoeging van de juiste materialen is deze populaire look met verschillende woonstijlen te combineren.

Level2 traprenovatie heeft van veel verschillende uitvoeringen en tinten in het assortiment met een warme, koele en zelfs een zeer luxe uitstraling! 

Deze stoere trend heeft nog extra voordeel! De overzettreden in HPL en pvc zijn kras-, slijt- en stootvast.  Daarom past deze stoere trap ook goed in een huishouden met kids. Kortom: met een betonlook traprenovatie geniet u jarenlang van een mooie, industriële trap!

houtlook TRAPBEKLEDING

Hout verveelt nooit en past bij elke woonstijl! Een traprenovatie uitgevoerd in houtlook is altijd een succes. Hout staat overal bij en geeft meteen zoveel sfeer! De nerven realiseren een levendig en natuurlijk patroon en hierdoor komt uw trap helemaal tot leven.

Ons assortiment houtlook overzettreden wordt gekenmerkt door een grote diversiteit. Bij de ene look ziet u de houtnerf duidelijk en de andere heeft een whitewash-look. Natuurlijk ontbreekt ook klassiek eiken niet in het assortiment! 

Onze houtlooktreden in pvc en hpl zijn kras-, slijt- en stootvast en ze zijn uit één stuk zijn vervaardigd. Hierdoor blijven ze jarenlang mooi. Bovendien hebben ze standaard een antislip-laag: een veilige bijkomstigheid!

zwart-wit trap

De zwart-wit trap wordt ook wel ‘piano-trap’ genoemd. Door het contrast is deze piano-trap een waar stijlelement in een hal. Een zwart-wit trap is erg veelzijdig en past daarom bij veel woonstijlen.

De overzettreden zijn van duurzaam, kras- en slijtvast HPL of pvc gemaakt. De materiaalkeuze is afhankelijk van uw leefsituatie: wonen er alleen volwassenen of zijn er kinderen en/of huisdieren? Uiteraard adviseren wij u daarin zodat u de juiste keuze kunt maken!

Zwart-wit is tijdloos én de treden hebben ook nog eens een lange levensduur. Wilt u uw interieur na een aantal jaren weer veranderen? Dan past deze trap ook daar weer bij! 

Heeft u interesse in deze trap? Maak dan een afspraak met Bart!

marmerlook TRAPBEKLEDING

Marmerlook lijkt op echt marmer, is chique, elegant én past in elke woonstijl. Marmer zelf is echter een kwetsbare steensoort die intensief onderhouden moet worden en koud aanvoelt. Bij marmerlook heeft u hier geen last van.

Marmerlook traptreden worden niet dof door gebruik zoals echt marmer. De treden zijn kras-, slijt- en stootvast én onderhoudsvriendelijk.

Dat is te danken aan de hoogwaardige toplaag van HPL of pvc. Met deze overzettreden krijgt u dus wél de luxe uitstraling van marmer in uw huis, maar u heeft niét de nadelen ervan!

Vanwege de grote populariteit van marmerlook heeft Level2 traprenovatie een flink aantal nieuwe marmerkleuren en -structuren aan het assortiment toegevoegd.

Bart laat u die graag zien tijdens een showroombezoek of afspraak thuis

leren trapbekleding

Een lederen trapbekleding is echt een zeer luxe trapbekleding. Deze trend past bij veel woonsmaken. Nadat de traprenovatie in leer bij u is uitgevoerd, zal uw trap bij menig huisgast hét onderwerp van gesprek zijn. Leer is een natuurmateriaal. Juist dat aspect geeft uw trap straks zijn bijzondere karakter. En… leer wordt in de loop der jaren alleen maar mooier!

Leren traptreden hebben een toplaag van drie millimeter écht leer.
De onderlaag is van MDF net als bij HPL of pvc-traptreden. De treden zijn uit één stuk gemaakt (dus zonder kwetsbare strippen). En er zijn verschillende kleuren leer leverbaar.

Droomt u van zo’n lederen statement in uw huis? Kom dan vooral kijken en maak een afspraak met Bart voor een showroombezoek! Of Bart komt naar u thuis mét voorbeelden…

MIX & MATCH

Een heuse trend in trapbekleding is de combinatie van een houtlook met een betonlook of steenlook traptrede. Deze mix van kleuren en verschillende looks geven een decoratieve ‘twist’ aan uw interieur en het zorgt voor een verrassend effect.

Door contrasterende kleuren te gebruiken komt het MIX & MATCH-effect pas écht goed tot zijn recht. Die contrasten mogen best wat zwaarder zijn om een stoer en levendig effect te creëren. Door bijvoorbeeld betonlook met houtlook treden te combineren voelt een industrieel interieur wat warmer aan.

De MIX & MATCH overzettreden zijn allemaal kras-, slijt- en stootvast dankzij onze hoogwaardige overzettreden in HPL en pvc.

Laat u tijdens een adviesgesprek met Bart verrassen door effect van MIX & MATCH. Dat kan in de showroom of thuis na het maken van een afspraak.