showroom traprenovatie

Welkom in de showroom van Level2 traprenovatie!

Wij zijn gevestigd in Nederweert op het bedrijventerrein ‘Pannenweg’. In onze showroom staan diverse voorbeeld trappen en zijn alle stalen in groot formaat te bekijken.

Het bezoeken van onze showroom is op afspraak. Als klein bedrijf hebben we ervoor gekozen om niet constant open te zijn, zodat we iedereen persoonlijk kunnen benaderen en voldoende tijd kunnen inplannen om u te helpen. Deze aanpak zorgt ervoor dat we al onze klanten de aandacht kunnen geven die ze verdienen.

“Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon!”
Bart en Nicole Zentjens. Lees meer: Over ons.

Let op:

U kunt in de showroom terecht NADAT u een afspraak heeft gemaakt, zodat wij optimaal tijd voor u kunnen inplannen en om teleurstelling te voorkomen.

REGELMATIG ZIJN WE GEOPEND OP ZATERDAG. HOUD HIERVOOR DEZE WEBSITE EN ONZE SOCIALS IN DE GATEN. U KUNT DAN VRIJBLIJVEND BINNEN LOPEN ZONDER AFSPRAAK.

ZATERDAG 8 en 22 juni ZIJN WE WEER GEOPEND VAN 10-14 UUR.

Onze showroom is de perfecte plek om inspiratie op te doen en de mogelijkheden voor traprenovatie te ontdekken. Wat ons onderscheidt, een ongedwongen sfeer en een klantvriendelijke benadering. Wij begrijpen dat het kiezen van een nieuwe trap een belangrijke beslissing is en daarom willen wij u de ruimte geven om in alle rust te verkennen en te beslissen.

In onze showroom hebben we speciale stijlkamers gecreëerd om een realistische indruk te geven van de mogelijkheden en de uitstraling van een gerenoveerde trap. Elke stijlkamer is zorgvuldig samengesteld om verschillende interieur stijlen en smaken te vertegenwoordigen, zodat u kunt zien hoe een traprenovatie perfect kan aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren.

Dus, als u overweegt om uw trap te renoveren, nodigen we u van harte uit om een afspraak te maken en onze showroom te bezoeken. Neem de tijd, ontdek de opties en laat u inspireren door ons brede assortiment aan traprenovatie oplossingen.


Showroom voor traprenovatie


Trapbekleding showroom, Level2 traprenovatie Limburg

Showroom trapbekleding

Showroom trapbekleding, Level2 traprenovatie Limburg

Voorbeeldtrappen HPL en PVC overzettreden

Of maak een afspraak voor een huisbezoek

Als wij een afspraak met u maken voor een huisbezoek, dan hebben wij uiteraard ook alle stalen van de overzettreden uit ons assortiment bij ons. Alleen zijn die niet op groot-formaat. Als wij bij u op bezoek komen, dan heeft dat als voordeel dat wij direct uw trap kunnen opmeten. Ter plekke bespreken wij alle wensen – ook de extra wensen die u mogelijk heeft – en wij brengen meteen een offerte uit. Zo heeft u nog dezelfde dag al een duidelijke offerte voor uw traprenovatie. Bezoekt u eerst de showroom voor traprenovaties en er moet nog ingemeten worden? Dan maken wij samen een vervolgafspraak.

Moeite met kiezen?

Heeft u er, tijdens de afspraak thuis, toch moeite mee om een voorstelling te maken van de uitstraling van de nieuwe binnentrap ná renovatie? Dan bent u van harte uitgenodigd om de stalen alsnog op groot-formaat in de showroom voor trapbekleding te komen bekijken. Wij hebben in Nederweert namelijk diverse voorbeeldtrappen staan, die wij u kunnen tonen mét die overzettreden waar u tussen twijfelt.

FAQ:
Wat zijn de kosten van overzettreden voor een trap?

Meer veelgestelde vragen vind u hier.

Level2 traprenovatie is door klanten benoemd tot een 5-sterren specialist traprenovatiebedrijf!

Klanten aan het woord. Bekijk de ervaringen met traprenovatie van onze klanten.


Klantbeoordelingen

Professioneel advies!

Level2 showroom nederweert

Plan uw route naar dé showroom voor traprenovatie in LIMBURG

Heeft u al kennisgemaakt met Level2 traprenovatie? Deel uw mening via Google. Dat wordt gewaardeerd!


Google review schrijven

Heeft u nog vragen?

Bekijk dan onze ‘veelgestelde vragen’ hiernaast of stel uw vragen tijdens onze afspraak!

Tip: vindt u op onze website niet direct uw antwoord? Noteer uw vragen en Bart zal deze met u doornemen tijdens de afspraak.


1001-ideeën voor traprenovaties

Veelgestelde vragen:

  1. Welke materialen in overzettreden zijn er?
  2. Kunnen alle soorten trappen gerenoveerd worden?
  3. Hoe verwijder ik de vloerbedekking van de trap voor de renovatie?
  4. Maken jullie een open trap ook dicht?
  5. Welke trapkleuren zijn er?
  6. Kan trapverlichting ingebouwd worden?
  7. Traprenovatie in één dag? Kan dat?
  8. Wat zijn de kosten van overzettreden voor de trap?
  9. Is elke traprenovatie maatwerk?
  10. Traprenovatie HPL of pvc: wat is het verschil? 
 
 

30

en

24