showroom traprenovatie

Maak een afspraak IN DÉ showroom voor TRAPRENOVATIE

Onze showroom voor trapbekleding is gevestigd op ‘Bedrijvenpark Pannenweg’ in Nederweert, gelegen naast de A2 (afslag 39 richting Nederweert/Weert) op de gemeentegrens van Weert. Na het maken van een afspraak ontvangen wij u graag in onze showroom. Hier treft u verschillende voorbeeldtrappen aan en zijn al onze stalen van HPL- en pvc-overzettreden in groot formaat te bekijken. 

Als ambachtelijk traprenovatiespecialist willen wij u in onze showroom inspireren. Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring, zijn wij deskundig om u te helpen met een keuze te maken voor een traprenovatie die bij uw woonsmaak, woonsituatie én woning het beste past.

“Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon!”
Bart en Nicole Zentjens. Lees meer: Over ons.

Let op:

U kunt in de showroom terecht NADAT u een afspraak heeft gemaakt, zodat wij optimaal tijd voor u kunnen inplannen en om teleurstelling te voorkomen.

Een Impressie van onze showroom voor traprenovatie

Showroom overzettreden HPL CPL PVC laminaat Level2 Trarenovatie
Showroom voor traprenovatie
Trapbekleding showroom, Level2 traprenovatie Limburg
Showroom trapbekleding
Showroom trapbekleding, Level2 traprenovatie Limburg
Voorbeeldtrappen HPL en PVC overzettreden

Of maak een afspraak voor een huisbezoek

Als wij een afspraak met u maken voor een huisbezoek, dan hebben wij uiteraard ook alle stalen van de overzettreden uit ons assortiment bij ons. Alleen zijn die niet op groot-formaat. Als wij bij u op bezoek komen, dan heeft dat als voordeel dat wij direct uw trap kunnen opmeten. Ter plekke bespreken wij alle wensen – ook de extra wensen die u mogelijk heeft – en wij brengen meteen een offerte uit. Zo heeft u nog dezelfde dag al een duidelijke offerte voor uw traprenovatie. Bezoekt u eerst de showroom voor traprenovaties en er moet nog ingemeten worden? Dan maken wij samen een vervolgafspraak.

Moeite met kiezen?

Heeft u er, tijdens de afspraak thuis, toch moeite mee om een voorstelling te maken van de uitstraling van de nieuwe binnentrap ná renovatie? Dan bent u van harte uitgenodigd om de stalen alsnog op groot-formaat in de showroom voor trapbekleding te komen bekijken. Wij hebben in Nederweert namelijk diverse voorbeeldtrappen staan, die wij u kunnen tonen mét die overzettreden waar u tussen twijfelt.

FAQ:
Wat zijn de kosten van overzettreden voor een trap? 

Meer veelgestelde vragen vind u hier.

level2 tevreden klanten

Level2 traprenovatie is door klanten benoemd tot een 5-sterren specialist traprenovatiebedrijf!

Klanten aan het woord. Bekijk de ervaringen met traprenovatie van onze klanten.

Professioneel advies!

Persoonlijke gegevens


Omschrijving van uw wensen of stel uw vraag


img-arrow-down-white
Level2 showroom nederweert

Plan uw route naar dé showroom voor traprenovatie in LIMBURG

Heeft u al kennisgemaakt met Level2 traprenovatie? Deel uw mening via Google. Dat wordt gewaardeerd!

showroom open