Kosten traprenovatie

Kosten traprenovatie: 11 factoren die de prijs bepalen!

“Wat kost traprenovatie?” is de meest gestelde vraag die over een traprenovatie online wordt gesteld. In dit artikel gaan wij in op traprenovatie kosten en de 11 factoren die van invloed zijn de kosten van traprenovatie.

Kosten traprenovatie

Als u uw trap gaat opknappen en informatie over kosten van een traprenovatie zoekt, dan komt u websites tegen die gemiddelde kosten van een traprenovatie noemen. Het is echter gevaarlijk om aan te nemen dat uw bestaande trap renoveren dat ook gaat kosten. Waarom? De prijs voor het renoveren van uw trap is afhankelijk van (te) veel verschillende factoren: zowel qua uitvoering als van iemands smaak. Om te beginnen bepaalt de soort trap de kosten van een traprenovatie: is het een open trap, gesloten trap, rechte trap, gedraaide trap…? Wenst u een eenvoudige traprenovatie of luxe traprenovatie? Moeten wij nog een bijpassende halvloer of overloopvloer leggen? Wilt u dat wij de vloerbedekking verwijderen of doet u dat zelf? Wilt u ingebouwde trapverlichting en/of een passende trapleuning? Kortom, de meeste trappen zijn géén standaard traprenovatie!

Traprenovatie kosten, LEVEL2 traprenovatie Limburg

11 factoren die DE kosten traprenovatie bepalen

Wat kost een traprenovatie? Er bestaat geen standaard antwoord omdat er ook geen standaard traprenovatie bestaat! 
Als wij voor een trap opknappen een offerte aanbieden dan nemen wij deze 11 factoren mee in de het offertebedrag:

Geen trap Ís hetzelfde en kost dus hetzelfde

Vanwege al deze varianten noemt LEVEL2 traprenovatie geen kosten voor een traprenovatie, omdat wij geen verkeerde verwachtingen willen creëren. Geen trap is hetzelfde namelijk! Bovendien heeft iedere huiseigenaar andere wensen. Elke serieuze, gerenommeerde traprenovatiespecialist zal pas een prijs noemen als de situatie ter plekke bekeken is én u een passend advies heeft ontvangen.

Beste traprenovatie bespaart kosten

LEVEL2 traprenovatie verkoopt HPL / CPL overzettreden en pvc overzettreden. Deze materiaalsoorten zijn door speciaal voor traprenovatiebranche ontwikkeld en getest

Ze worden door de kwalitatief betere, ambachtelijke traprenovatie specialisten verkocht. 

U kunt zich namelijk voorstellen dat traptreden zeer intensief worden gebruikt en dus écht goed bestand moeten zijn tegen slijtage. Zoekt u de meest duurzame vorm van een traprenovatie dan zijn dit de twee kwaliteiten die u nodig heeft! 

Duurdere koop is betere koop!

Zowel HPL / CPL traptreden als pvc traptreden zijn zeer duurzaam. De beste kwaliteit traprenovatie is duurder in aanschaf, máár op de langere termijn bespaart het veel geld: het is één keer investeren in een traprenovatie en u bent klaar! Als u de kosten van de huidige trap bekleden afzet tegen een jarenlang gebruik, dan is een goedkope traprenovatie helaas vaak duurkoop.

Duurzame keuze

Zowel HPL / CPL traptreden als pvc traptreden zijn zeer duurzaam. De beste kwaliteit traprenovatie is duurder in aanschaf, máár op de langere termijn bespaart het veel geld: het is één keer investeren in een traprenovatie en u bent klaar! Als u de kosten van de huidige trap bekleden afzet tegen een jarenlang gebruik, dan is een goedkope traprenovatie helaas vaak duurkoop.

Gemiddelde prijs traprenovatie

HPL traptreden en pvc voor de trap zijn duurder in aanschaf dan bijvoorbeeld de overzettreden die te koop zijn in de doe-het-zelf-zaken en bouwmarkten. Gaat u prijzen van trappen vergelijken, vergelijk dan appels met appels en peren met peren. Het uiteindelijke traprenovatie kosten worden bepaald door materiaalkeuze, het soort traprenovatie en om hoeveel treden gaat het? Misschien wilt u meerdere trappen in huis laten vernieuwen? Een eenvoudige traprenovatie van een dichte, rechte trap is goedkoper dan een kwart draai of complexe dubbelkwart trap. Het tarief van een open trap renoveren of trap dichtmaken is hoger dan die van een rechte trap. Een rechte, dichte trap vraagt minder montagetijd dan een gedraaide trap. Wilt u wel of geen trapwangen of trapverlichting geplaatst? 

Kosten traprenovatie, Level2 traprenovatie Limburg

Onze belofte: de beste traprenovatie voor een eerlijke prijs

De overzettreden die door de betere traprenovatiebedrijven verkocht worden, onderscheiden zich door een uitmuntende kwaliteit én duurzaamheid. Een traprenovatie uitgevoerd door een specialist in trappen, is een blijvende, waardevolle investering in uw huis. Als HPL of pvc op uw trap laat aanbrengen, dan weet u zeker dat u een slijtvaste, krasvaste trap krijgt waar u geen omkijken meer naar heeft. Zorgt LEVEL2 traprenovatie voor uw complete traprenovatie dan heeft u bovendien 12 jaar garantie op materiaal en montage! Wij beloven dat u een duurzaam mooie trap krijgt voor een eerlijke prijs!

Traprenovatie is goedkoper dan een nieuwe trap

U bent op zoek naar een nieuwe trap? Met een traprenovatie krijgt u ook een compleet nieuwe trap en zelfs beter! Traprenovatie prijzen liggen bovendien een stuk lager dan de kosten van een volledig nieuwe trap.

Kosten trap bekleden weten? Vraag het aan Bart!

Door het schrijven van dit artikel hebben wij u hopelijk ervan kunnen overtuigen dat het lastig is om een prijs voor een gemiddelde traprenovatie te noemen, gewoonweg omdat elke bestaande trap anders is én iedereen andere wensen heeft. Wilt u nu toch graag de kosten van een traprenovatie weten, maak dan een vrijblijvende afspraak met Bart. U heeft gezien dat een eenvoudige traprenovatie nauwelijks bestaat en Bart heeft zoveel kennis opgedaan na 15 jaar trappen renoveren dat hij u én een goed advies kan geven én een eerlijke offerte kan aanbieden.

Ideeën voor eigen nieuwe trap
Voordelen traprenovatie versus nieuwe trap maken:
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Print

Gerelateerde 1001 trap-ideëen

Kosten traprenovatie Level2 traprenovatie Limburg
Kosten traprenovatie

Kosten traprenovatie

Kosten traprenovatie: 11 factoren die de prijs bepalen! “Wat kost traprenovatie?” is de meest gestelde vraag die over een traprenovatie online wordt gesteld. In dit

Lees verder »
open traprenovatie voor en na, Level2 Traprenovatie
Open Trap

Open trap bekleden

Open trap bekleden? Daar hebben wij iets moois voor! Denkt u erover na om uw open trap te bekleden? Misschien denkt u dat een open

Lees verder »

Informatie aanvragen

level2 bart welkom

Welke materiaalsoort past bij uw leefsituatie en woonsmaak? Dat zijn de belangrijkste vragen tijdens een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek met Bart. De gezinssituatie stelt bepaalde eisen aan het materiaal én de afwerking. Het gebruik van de trap is niet alleen bepalend. De trap moet ook aansluiten bij uw smaak. Als totaalplaatje is de ideale trap na renovatie duurzaam, veilig én mooi!

Gebaseerd op onze ervaring kunnen wij u een gefundeerd advies geven. Laat u inspireren, overtuig u zelf van de mogelijkheden en maak meteen een afspraak met Bart.

Na inzending van het formulier nemen wij direct contact met u op!

Professioneel advies!
img-arrow-down-white

Persoonlijke gegevens


Omschrijving van uw wensen of stel uw vraag