Elke trap maken wij weer mooi!

Wij renoveren elke soort trap!

Wat voor soort trap heeft u?

Is uw trap versleten en nu écht aan vervanging toe? Of wilt u uw ouderwetse trap een upgrade geven en weer laten matchen met een moderner interieur? Twijfelt u of wij uw oude, misschien flink gehavende, trap nog wel kunnen renoveren? Niet doen!

Level2 traprenovatie kan alle trapsoorten weer een nieuw uiterlijk geven. Wij kunnen: 

12 jaar garantie

Echt élke trap, hoe versleten die ook is, kunnen wij als ambachtelijk traprenovatiespecialist vernieuwen. Uw oude trap blijft zitten en wij geven deze een grondige opknapbeurt. Na renovatie is hij weer net zo mooi als op de eerste dag! En: hij gaat jarenlang mee! Wij geven ook nog eens 12 jaar garantie op materiaal en montage.

Wij vernieuwen dus ook uw:

Wat voor soort trap wilt u?

…eentje die u nóóit meer hoeft te schilderen!
…eentje die veilig is!
…eentje die slijt- en krasvast is!
…eentje die onderhoudsvrij is!

U wilt van die vervelende en terugkerende klus van het schuren en schilderen van de trap af? Begrijpelijk. Dan is traprenovatie de ideale oplossing voor u! Ook omdat wij bij een traprenovatie uw trap niet hoeven te vervangen maar uw trap compleet vernieuwen. Dat scheelt hak- en breekwerk en extra kosten! Bovendien vindt een traprenovatie binnen één dag plaats.

Uw soort trap moet duurzaam zijn…

Onze overzettreden zijn uit één stuk vervaardigd. Ze zijn standaard voorzien van een antislip-laag waardoor ze kindvriendelijk zijn én veilig. De stroevere structuur voorkomt uitglijden. Het materiaal waarvan de overzettreden zijn gemaakt is brandvertragend, zeer slijtvast en ook nog eens onderhoudsvrij.

De overzettreden die Level2 traprenovatie in het assortiment heeft, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als HPL en pvc. De treden bestaan uit een volledig stuk; er zijn dus géén naden aanwezig die extra kwetsbaar zijn voor beschadigingen.

Er zitten ook GEEN rubberen, aluminium of kunststof strips of stootgevoelige randen aan. Hierdoor heeft de trap een uitstraling van een strakke hout-, beton-, of steenlook traptrede. Met als resultaat: een vlakke, knappe trap waar u jarenlang van geniet. Duurzaam van geniet!  

Dát is het soort trap waarnaar u op zoek bent! 

Open trap RENOVEREN OF dichtmaken

U heeft nu een open trap in uw woning? Voor open trappen hebben wij ook iets moois! Wij kunnen deze namelijk dubbelzijdig bekleden met pvc zónder naden! Kunnen wij een open trap ook dichtmaken? Ja, ook dat doen wij! Level2 traprenovatie maakt van uw open trap een gesloten trap als u dat wilt! 

 

Als traprenovatiebedrijf hebben wij meer dan 15 jaar ervaring. Daardoor hebben wij al elke soort trap vernieuwd. Voor u verzamelden wij 1001-ideeën om inspiratie op te doen voor uw eigen trap. U vindt hier vast een goed voorbeeld van hoe úw trap omgetoverd kan worden tot een nieuwe en stijlvolle trapopgang!

Wanneer is het het beste moment om een trap te laten renoveren? 

Weet u dat…?

trap renovatie pvctrap

Vakman in traprenovaties

Familie Verheggen: “Bart is een echte vakman in traprenovaties die zeer goed werk levert en doet wat hij zegt. Hij is tijdens het adviesgesprek heel open en totaal niet opdringerig. Dat geeft een goed gevoel. Bart is helder en duidelijk. Het voordeel is dat je met de vakman zelf spreekt en niet met een salesman. Bart is echt servicegericht en gaat uitdagingen niet uit de weg. Hij staat volledig achter zijn product en plant de afspraken ruim, zodat hij – bij een eventuele uitloop – nog tijd heeft om de traprenovatie netjes op te leveren. We zijn blij dat we voor Bart hebben gekozen en zijn natuurlijk ook erg blij met onze trappen!”

trap renovatie open trap hpl

Open trap is nu blikvanger

Familie Bouwels: “Wij hebben onze open trap laten renoveren door Bart en wij zijn heel tevreden. Aangezien wij een open trap hebben was het moeilijk om in te zien hoe een en ander zou gaan worden. Na een goed en duidelijk advies in deze besloten om deze zo uit te laten voeren. De uitvoering is perfect, precisie maatwerk en écht vakwerk geleverd. De trap is nu een blikvanger van de hal geworden. Met de hoogste graad van afwerking. Bijgeleverde RVS-leuning ziet er ook zeer goed uit. Level2 traprenovatie is een aanrader voor iedereen.”

Level2 traprenovatie renoveert elke soort trap

Nog twijfels? Maak dan een afspraak met Bart.

Twijfelt u nog of wij ook uw trap kunnen vernieuwen? Zou u ook wel eens willen zien welke mogelijkheden wij bieden en materialen er zijn? Bart is uw adviseur én de ambachtsman met 15 jaar ervaring in traprenovaties. Hij kan al uw vragen – gebaseerd op die ervaring – beantwoorden en het juiste advies geven, waardoor ú de trap krijgt die u wenst.  

Professioneel advies!
img-arrow-down-white

Persoonlijke gegevens


Omschrijving van uw wensen of stel uw vraag