Klantbeoordelingen

Wilt u zelf onze trapbekledingen eens bekijken? Maak dan een afspraak voor een huisbezoek of bezoek aan de showroom.

traprenovaties pvc greyrawtimber

Els Snoeijen

Een vriendelijke vakman en trapspecialist die het nog ver gaat schoppen.

traprenovatie maastricht

Mevrouw Bellon

Wij vinden dat Bart goede producten levert en goede uitleg geeft over de overzettreden. Hij is een goede vakman, die ik iedereen aanbeveel. Top kwaliteit: we hebben het juiste bedrijf gekozen.

traprenovatie hpl vloeren

Fam. Debaille Touquet

Wij hebben onze trap laten renoveren door Bart en zijn heel tevreden.
Mooie afwerking, goede kwaliteit van materiaal en een excellente service!
Bart levert snel en behoorlijk werk af en is bijzonder vriendelijk en klantgericht.

traprenovatie odilienberg trap

Fam. Bongers

Bart. Hartelijk dank voor de mooie trap die je ons gemaakt hebt. We zijn zeer tevreden over de afspraken en het werk dat je levert. onze complimenten. Een echte aanrader voor anderen.

Met vriendelijke groet, Danny en Saskia.

traprenovatie met wangen

Henk en Annette Bouwels

Top vakman in meedenken van mogelijkheden als ook in de uitvoering en afwerking. Wij zijn zeer blij dat we zijn advies opgevolgd hebben. Vanaf aankomst tot weggaan werd er op de kleinste details gelet. Met het resultaat zijn wij zeer tevreden. Een echte aanrader.

trapbekleding trappen weert

Fam. Verheggen

Bart is een echte vakman die zeer goed werk levert en doet wat hij zegt. Is tijdens het advies gesprek heel open en totaal niet opdringerig. Wat over het algemeen een goed gevoel geeft. Totaal geen verrassingen! Is helder en duidelijk en het voordeel is dat je gelijk met de vakman spreekt en niet met een salesman. Bart is echt service gericht en gaat uitdagingen niet uit de weg. Bart staat volledig achter zijn product en plant de afspraken ruim zodat bij een eventuele uitloop nog tijd is om de traprenovatie fatsoenlijk op te leveren. We zijn blij dat we voor Bart hebben gekozen en zijn natuurlijk blij met onze trappen die gerenoveerd zijn door Bart. Vooral op deze manier doorgaan met je bedrijf dan werpt dit uiteindelijk nog meer vruchten af. Blijf vooral jezelf:)

traprenovatie ambachtsbedrijf

Mevrouw van Rossum

Ik zou Level2 traprenovatie aanbevelen omdat Bart iemand is die vakinhoudelijk sterk is, maar ook oog heeft voor een goede communicatie met de klant. Hij is flexibel en wil graag zijn klant tevreden stellen. Hij geeft professionele adviezen die je als klant nodig hebt om je een goed oordeel te kunnen vormen over de keuzes die je maakt voor de trap die het beste bij jou en je interieur past. Het resultaat is een mooie trap waarmee we supertevreden zijn.

traprenovatie houtlook

Mevrouw Scheijmans

Bart straalt open- en eerlijkheid uit en dit komt naar voren in zijn advies. Dat geeft direct vertrouwen. Hij beschikt over vakkennis en legt alle, te ondernemen, stappen uit aan de klant. De wens van de klant staat boven alles. Hij verkoopt een product van goede kwaliteit. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de ontvangen service.

traprenovatie donker betonlook

Fam. vd Kerkhof

We hebben ’n prachtige trap en overloop in betonlook. Deze werd gemaakt door Bart, vakman ten top. Buiten dat Bart vakbekwaam is, is hij ook ’n vrolijk en correct mens. Meedenken met de klant is ’n pre van Bart. Gewoon op deze weg doorgaan. Met ’n eerlijk advies en bijbehorende offerte kom je nog ver Bart.

trap renovatie open trap hpl

Fam. Bouwels

Aangezien wij een open trap hebben was het moeilijk om in te zien hoe een en ander zou gaan worden. Na een goed en duidelijk advies in deze besloten om deze zo uit te laten voeren.
Uitvoering is perfect, precies maatwerk / vakwerk geleverd. Trap is nu een blikvanger van de hal geworden. Hoogste graad van afwerking.
Bijgeleverde RVS leuning ziet er zeer goed uit.
Level2traprenovatie is een aanrader voor iedereen.

traprenovatie contrast

Mevrouw van Mierlo

Ik beveel level2 aan omdat Bart naar je wensen luistert en daar de perfecte trap bij maakt. Ik ben super tevreden. Blijf vooral jezelf en blijf net zo klantvriendelijk werken zoals je nu doet. Top bedrijf.

traprenovatie verlichting

Meneer Korver

De professionele uitstraling maakt Level 2 waar. vanaf offerte tot en met de uitvoering.

traprenovatie ambachtsbedrijf

Meneer Timmermans

Wat goed is moet je goed laten.

traprenovatie heel trap

Fam. Huijskens

Professioneel, zeer goed vakmanschap, goede en duidelijke voorlichting en afspraken, correct en vriendelijk. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Alles was top in orde.

trap renoveren

Benjamin Rijnbende

Bart is niet alleen een vakman die geweldig werk levert, hij is ook gewoon een hele fijne kerel die ons ook nog geholpen heeft met enkel kleine klusjes die buiten zijn vakgebied van traprenovaties vallen! Echt een aanrader!!! Heel prettige communicatie, heel vriendelijke eigenaar, werkt hard en het ziet er fantastisch uit!

Meneer Meuwissen

Zelf zitten we nog in de oriënterende fase. Ook al hebben we nog geen traprenovatie uitgekozen de aangeboden service is (tot nu toe) top. We mochten bij mensen op bezoek om te kijken hoe de trap in het echt eruit ziet. Dat kan net de doorslag geven dan wanneer je een proefmonster bekijkt van ongeveer 40 cm. Kortom een kijkje in de keuken. Dankjewel Bart!

traprenoveren laar traprenovatie

Fam. Moonen

Eerlijk, goed advies,degelijk werk, komt afspraak na, snel en goed afhandelen, heel vriendelijk, professioneel. netjes, vertrouwd, flexibel, denkt mee en lost op. Zo vasthouden. Kan eigenlijk niet beter !. Super.

trap renovaties

Fam. Bakx

Een geweldig bedrijf, denken goed mee en Bart levert enorm vakwerk!

trap renovatie pvc

Meneer Wouwer

Bart heeft veel ervaring en legt alles heel duidelijk en helder wat hij van plan is. Hij werkt zeer netjes en precies. Dus al met al zeer tevreden over t geleverde resultaat!!

trap renovaties pvc

Mevrouw van Dalon

Mooie kwaliteit, super vakmanschap. Bart gaat pas naar huis als hij 110% is tevreden zijn met de afwerking van de trap! En dan zijn wij dus ook. Het is een echt pronkstuk in onze gang geworden.

trap renovaties open

Meneer Overduin

Bart is iemand die nog ouderwets met zijn vak bezig is. Verteld je wat wel en niet mogelijk is maar is ook vooral eerlijk. Gewoon duidelijk en niet iemand die voor de laagste prijs wil werken maar iemand die vakwerk wil afleveren.

trap renovatie piano

Meneer Bosch

Klant staat absoluut voorop. Bart is een eerlijke, gezellige, leuke en bovenal een vakbekwame professional. Super tevreden

trap renovatie houtlook

Fam. Werdmölder

Bart doet wat hij beloofd. Hij werkt snel en netjes en denkt in oplossingen en niet in problemen. Mooie trap opgeleverd. We zijn er erg blij mee!

trap renovatie opentrap

Meneer Struijk

Bart is een vakman die weet wat hij doet. Vanaf het eerste gesprek was duidelijk wat er mogelijk was. Fijn in omgang en een harde werker.

pvc traprenovatie, level 2 traprenovatie

Fam. Pruimboom

Toen de knappe gespierde monteur van level2 onze woonwagen binnen kwam wist ik al genoeg. Hij mag mijne trap maken. Heb dagen lang mijn ogen niet van zijn heerlijke kontje kunnen afhouwen. hmm wat een uitzicht. Den trap ziet er goe uit. Maar den monteur nog beter. Dik te vreden over alles.

open trap midden in de woonkamer

Mevrouw Henssen

Omdat we zeer tevreden zijn over het eindresultaat en de zeer professionele werkwijze. Bart houdt zich aan de afspraken, is zeer kundig en werkt netjes. Doordat wij zo tevreden over hem waren en dit aan buren hebben aanbevolen, heeft hij in onze straat al een volgende opdracht gekregen.

traprenoveren hulsberg traprenovatie

Mevrouw Franssen

Met Level2 hebben wij een hele fIjne en prettige samenwerking gehad! Bart heeft heel mooi resultaat geleverd in 1,5 dag tijd, waar wij super blij mee zijn! Hij speelt goed in op onze wensen en geeft goed advies. Absoluut een topper! Niks op aan te merken! Wij zullen julie zeker aanbevelen!

traprenovatie limburg trapleuningen

Fam. Conjour

Voor ons was er vanaf het eerste moment een goede klik met Bart! Bart is een vakman die zijn vak goed verstaat! Super blij met onze pvc trap. Bart adviseert goed en luistert naar de wensen van de klant. Totaal geen opdringerige verkoper maar een man die 100% achter zijn product staat! Bart nogmaals super bedankt! Wij zijn enorm tevreden en zullen je bij iedereen aanraden! Een dikke 10 krijg je van ons!!

Ps: heb je een hond.. ook daar weet Bart wel raad mee