Een nieuwe trap klaar in één dag!

Een nieuwe trap in één dag? kan dat?

Traprenovatie in één dag? Dat kunnen dankzij onze overzettreden. Level2 traprenovatie gebruikt overzettreden die uit één stuk zijn gemaakt van HPL of pvc. Hierdoor kunnen wij u trap renoveren in een dag. 

Als u aanvullende afwerkingen wenst, dan vraagt dat natuurlijk iets meer montagetijd. Met extra afwerkingen bedoelen wij: trapwangen (zijkanten) toevoegen, het bekleden van de onderkant van een open trap, het dichtmaken van een open trap of een bijpassende overloopvloer maken. 

Voordat wij beginnen laten wij u precies weten hoeveel tijd wij voor montage denken nodig te hebben! Doorgaans kunt u ervan uitgaan dat u binnen een dag een nieuwe trap heeft! 

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het renoveren van trappen!

Met het renoveren van een bestaande trap krijgt u een nieuwe trap in één dag. Maar dan béter en goedkoper! De beste vakspecialist voor dit project is een 5-sterren traprenovatiespecialist zoals Level2 traprenovatie
advies bij de klant thuis

WIj hebben Binnen een dag een nieuwe trap geïnstalleerd!

Dankzij onze overzettreden in HPL / CPL of pvc, krijgt u een zo goed als nieuwe trap. Binnen een dag ziet u niets meer van uw oude trap terug. Een open, dichte of draaitrap: van alle soorten trappen maken wij weer een blikvanger! 

En ja: elke trap, in elke conditie en van élke ondergrond kunnen wij renoveren. Dus ook hout, beton en staal…! Passend bij de huidige interieurtrends hebben wij ruime een keuze! 

Ziet u uw vernieuwde trap nu al voor zich?
Dan zullen de onderstaande voordelen u helemaal overtuigen.

traprenovatie in dag:

Traprenovatie in één dag

Een nieuwe trap in één dag zonder breekwerk!

U betaalt pas ná oplevering

U betaalt pas als u helemaal tevreden bent.

12 jaar garantie

12 jaar garantie op materiaal en montage!

uw trap wordt een interieuricoon!

Een traprenovatie in één dag is heel wat anders dan een trap restylen; met restylen wordt een verfbeurt of een nieuwe leuning bedoeld… Na een traprenovatie heeft u écht een compleet nieuwe trap die weer jarenlang meegaat en weer helemaal past bij uw woonsmaak en woonsituatie. 

Level2 traprenovatie is dé specialist in traprenovatie voor het op ambachtelijke wijze en professioneel renoveren van bestaande trappen. Wij maken van elke versleten trap opnieuw een interieuricoon, waarvan u binnen een dag kunt u genieten. Zonder dat er hak- of breekwerk of stucwerk nodig is! Na het renoveren hoeft u nooit meer de trap te schuren of te schilderen.

Welke materiaal past het beste bij u? Wat is het verschil tussen HPL- of pvc-traptreden? Lees meer over trapbekleding.

wij geven Advies op maat

Welke materialen, afwerkingen en kleuren passen bij uw woonsmaak? Hoe is uw leefsituatie? Kleine kinderen vragen om stootbestendige materialen en antislip verhoogt de veiligheid; ook voor senioren.
Al deze vragen en wensen nemen wij met u door tijdens een afspraak. Natuurlijk hebben wij dan ook alle voorbeelden bij ons!

Wij nodigen u ook graag uit voor een bezoek aan onze showroom; daar kunnen wij u zoveel meer laten zien! U krijgt van ons alle gelegenheid om te bekijken wat u mooier vindt: een trap in kleur of juist een combinatie van houtlook met witte stootborden of zelfs betonlook? Level2 traprenovatie heeft in 15 jaar tijd al legio trappen gerenoveerd en daarom kunnen wij u perfect en op maat adviseren!

Maak gerust snel die afspraak: wij zijn er voor u! Contact.