Wij renoveren echt elke trap!

Traprenovatie? Laat het aan de echte ambachtsman over!

Als ambachtelijk traprenovatiespecialist hebben wij al veel soorten trappen onderhanden genomen. Van lelijke, versleten, ouderwetse, onooglijke trappen maakten wij weer heuse blikvangers. Is uw trap versleten of ouderwets? Ook van úw versleten trap maken wij letterlijk weer een hoogtepunt in huis! Ongeacht of het een open trap of dichte trap is. Denkt u eraan om uw trap te laten renoveren? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elke uitdaging aan!
Wij bieden als ambachtelijk traprenovatiespecialist nieuwe trapbekleding aan in zowel HPL / CPL als in pvc overzettreden. Beide zijn duurzame materialen die gebruikt worden door de beste traprenovatiebedrijven. 

 

Lees meer over uw nieuwe trapbekleding of bekijk onze voorbeelden van gerenoveerde trappen

traprenovatie IS AMBACHTSWERK

U heeft geen ‘standaardtrap’ en nu gaat u ervan uit dat de trap moeilijk te renoveren is? Of u denkt dat het – als het wel kan – kostbaar wordt om uw trap te laten vernieuwen? Laten wij dan die twijfels maar meteen wegnemen! Als vakmannen kunnen wij élke trap renoveren. Ja, écht elke trap! Van open trap tot gedraaide trap inclusief nieuwe stootborden of zelfs open traptreden dichtmaken


En nee, u valt niet achterover van de prijs van de traprenovatie. Elke gerenoveerde trap is door LEVEL2 traprenovatie op maat gemaakt. En dat doen wij ook met uw versleten trap: binnen een dag realiseren een compleet nieuwe trap. Heeft u een traprenovatie nodig? Ga dan in zee met de erkende 5-sterren traprenovatiespecialist. 

traprenovatie limburg

ALLEEN DE allerbeste materialen voor de trap

Een oude trap kan met verschillende materialen vernieuwd worden.  Omdat wij ambachtsmensen in hart en nieren zijn, kozen wij voor onze klanten alleen de allerbeste producten voor traprenovaties: 

Wij renoveren trappen met:

HPL en pvc zijn specifiek voor traprenovaties ontwikkeld, omdat dit soort materiaal duurzaam moet zijn vanwege het intensieve gebruik. Ook voor een open trap is er een ideale oplossing: open trap naadloos én dubbelzijdig bekleden met pvc! Lees meer wat het verschil is tussen een traprenovatie in HPL en traprenovatie pvc

traprenovaties limburg

vOOR ELKE SMAAK EEN nieuwe TRAP

De keuze in overzettreden is bij Level2 traprenovatie enorm veelzijdig! We hebben een ruime selectie aan hout-, beton-, marmerlook, etc. Lees meer hierover op de pagina TRENDS of trapkleuren.

Tijdens de afspraak bij u thuis nemen wij alle voorbeelden mee. Of u maakt een afspraak voor een showroombezoek! Krijgt u er meteen een verse kop koffie of thee bij…! 

Traprenovatie Level2 traprenovatie Weert - Nederweert

alle Soorten trappen kunnen wij renoveren

Wij zij de ambachtelijke vakspecialist die houten en betonnen trappen kan renoveren tot en met stalen trappen. Welke trap wilt ú vernieuwd hebben?

Wat gaat een traprenovatie kosten?

“Twijfel niet of wij úw trap kunnen renoveren... Dat kunnen wij! Ook uw trap maken wij weer stijlvol en mooi. Tegelijkertijd past die daarna perfect bij uw eigen leefsituatie!”

Bart en Nicole Zentjens

level2 bart welkom

Afspraak maken

Welke materiaalsoort past bij uw leefsituatie en woonsmaak? Dat zijn de belangrijkste vragen tijdens een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek met Bart. De gezinssituatie stelt bepaalde eisen aan het materiaal én de afwerking. Het gebruik van de trap is niet alleen bepalend. De trap moet ook aansluiten bij uw smaak. Als totaalplaatje is de ideale trap na renovatie duurzaam, veilig én mooi!

Gebaseerd op onze ervaring kunnen wij u een gefundeerd advies geven. Laat u inspireren, overtuig u zelf van de mogelijkheden en maak meteen een afspraak met Bart.

Na inzending van het formulier nemen wij direct contact met u op!

Professioneel advies!
img-arrow-down-white

Persoonlijke gegevens


Omschrijving van uw wensen of stel uw vraag


gerealiseerde TRAPRENOVATIES

Omdat wij al zoveel trappen hebben vernieuwd, hebben wij natuurlijk ook heel veel resultaten om aan u te laten zien. Wij verzamelden ook veel informatie in de ‘1001-ideeën’ rubriek over alle soorten traprenovaties. Door middel van veel foto’s – met trapvoorbeelden en voor-en-na situaties – ziet u wat er allemaal kan. U zult ervan overtuigd raken dat een nieuwe trap echt mogelijk is zonder hak- en breekwerk. De foto’s zullen u al een eind op weg helpen bij het maken van uw keuze voor een nieuwe, prachtige trap. En wilt u graag alle trapkleuren en structuren zelf zien, maak dan gerust een afspraak met Bart

traprenovatie pvc renovatie

Pvc-traprenovatie is geslaagd

Familie Biemans: “Onze pvc-traprenovatie is zeer goed geslaagd! Voor ons was het belangrijkste dat we een veilige antislip trap zouden krijgen. Bart adviseerde ons treden te nemen met een pvc-finish. Een vrij nieuw product, Nederlands fabricaat én met standaard een antislip-laag. We hadden onze keus snel gemaakt en hebben nu twee mooie trappen en overloop. Alles tot in het kleinste detail is netjes afgewerkt. Ik heb inmiddels wel door dat traprenovatie echt een vak is en dat heeft Bart goed in de vingers!”

Veelgestelde vragen

Wij renoveren echt élke trap in elke conditie en van elk materiaal: hout, beton, staal. Dus ook open trappen. Daarnaast kunnen wij ook voor u een open trap dichtmaken

De gemiddelde prijs van een traprenovatie is lastig te noemen, omdat elke trap anders is. Individuele keuzes bepalen ook grotendeels de prijs van een traprenovatie. Wilt u exact weten wat de prijs van het renoveren van uw trap wordt? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Wij komen bij u thuis en brengen direct een offerte uit. Meer informatie: wat kost traprenovatie?

Ja, alles wat wij doen is maatwerk. Wij meten de trap op en zagen elke trede op maat. Het maakt niet uit of het een rechte trap of draaiende trap is, een open of gesloten trap. Als ambachtelijk traprenovatiespecialist leveren wij elke trap op als een maatwerk traprenovatie! Op de pagina werkwijze ziet u hoe wij bestaande trappen vernieuwen.

Ja, wij voeren ook pvc traprenovaties uit. Daarnaast werken wij veel met HPL-overzettreden. Beide materialen zijn zeer duurzaam. PVC overzettreden zijn ook zeer geschikt voor het naadloos renoveren van open trappen!

Wij zijn een familiebedrijf en willen transparant zijn over hoe wij werken. Lees ook: over ons. Hoe een traprenovatie wordt uitgevoerd ziet u op de pagina werkwijze

Welke kleur trapbekleding vindt ú het mooiste? Bekijk alvast onze ruime keuze in kleuren en structuren!