Open trap bekleden met PVC

Open trap bekleden met pvc; een prima keuze!

Een open trap bekleden doen wij met pvc en met HPL. Als ambachtelijk traprenovatiespecialist gunnen wij uw trap de allerbeste oplossing die er is. Beide materiaalsoorten onderscheiden zich vanwege de uitmuntende kwaliteit, duurzaamheid en strakke afwerking! In dit artikel zoomen wij heel specifiek in op een open trap bekleden met pvc.

PVC voor de open trap

Pvc is een populaire keuze bij traprenovatie. De moderne overzettreden van pvc, die wij voor het bekleden van open trappen gebruiken, zijn echt niet meer te vergelijken met het vroegere, ouderwetse vinyl dat u misschien nog in gedachten heeft. Onze allernieuwste pvc-overzettreden hebben om te beginnen een zeer harde toplaag en géén opstaande randen. Die toplaag zorgt ervoor dat de traptreden slijtvast en krasvast zijn! De harde onderlaag bestaat uit 10 millimeter dikke, hard geperste vezel. Dat zorgt ervoor dat zelfs flink beschadigde traptreden ná de renovatie weer een strak uiterlijk hebben. Uw open trap is na de renovatie gewoonweg weer helemaal als nieuw! 

Voordelen pvc traptreden bij een open trap

Manieren om een open trap te vernieuwen:

PVC traptreden zijn duurzaam, geluidreducerend en niet glad

Naast duurzaamheid biedt pvc ook het voordeel dat het loopgeluid wordt gedempt. Dat is een fijne bijkomstigheid in een druk gezin! Uw trap is fraaier, duurzamer en praktischer geworden! Standaard zijn de treden ook voorzien van een antislip-laag!

Open trap bekleden met pvc, level2 traprenovatie
Open trap bekleden met pvc

Versleten open trap bekleden met pvc

Pvc-traptreden worden gebruikt voor het egaliseren van verouderde trappen (net als HPL-traptreden voor open trappen overigens). Oude trappen hebben door de loop van de jaren heen hun littekens opgelopen. De overzettrede camoufleert alles direct. Door de harde kern worden oneffenheden weggewerkt. U krijgt écht een nieuwe open trap binnen een dag. Plus: u hoeft nóóit meer uw trap te schuren en te schilderen!

U vindt uw huidige trap niet mooi?

Ook als u een nieuwe(re) woning heeft, kan de trap een doorn in het oog zijn. De stijl van de huidige trap past misschien niet bij uw interieursmaak. Dat maken we vaker mee als de open trap in de woonkamer staat. Een traprenovatie voegt dan in dat geval meer woonplezier op: want het oog wil ook wat! Zo genieten mensen jarenlang van een matchende trap in de huiskamer, maar ook van alle andere voordelen van een open trap renovatie!

Opbouw van een pvc overzettrede

Over de bestaande treden worden overzettreden geplaatst. De pvc-overzettrede bestaat uit één geheel (afbeelding 1a). U ziet dat wij hierdoor de ook open traptreden rondom kunnen bekleden.

Op afbeelding 1b ziet u hoe de twee gedeelten – in verstek gezaagd – strak op elkaar aansluiten. Hierdoor zijn er geen naden of opstaande randen zichtbaar.

PVC Lijntekening zijaanzicht open traptrede 1a
PVC Lijntekening zijaanzicht open traptrede 1a
Lijntekening zijaanzicht open trap trede PVC 1b
PVC Lijntekening zijaanzicht open trap trede 1b
PVC traptreden bij open traprenovatie, Level2 traprenovatie
PVC traptreden bij open traprenovatie

PVC kleuren voor de trap

De pvc-treden uit ons assortiment zijn leverbaar in verschillende kleuren. We noemen hier enkele van onze allernieuwste kleuren

  • Black marble
  • Charcoal solid
  • Chatillon Oak beige, naturel, brown
  • Forest Oak, naturel, nutmeg, papyrus, soaped, pistaccio
  • Patina concrete Light grey
  • Rock Antracite
  • Rock Dark
  • Rock Medium Grey

Uiteraard hebben wij nog veel meer pvc-kleuren en structuren in ons assortiment. U kunt ze bekijken op de pagina trapkleuren. Hier vindt u meer pvc-traptreden in houtlook, leisteen-look, marmerlook, betonlook, industriële look, staallook….

Heeft u vragen over uw eigen open trap bekleden met pvc?

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een passende keuze voor uw eigen thuissituatie te maken. In dit artikel vertellen wij al veel over een open trap bekleden met pvc. Desondanks blijft het lastig om een beeld te vormen als u het materiaal zelf nog niet heeft kunnen beoordelen of met een vakman pur sang zoals Bart heeft kunnen praten. En u heeft vast vragen zoals wat een open traprenovatie met pvc gaat kosten? Daarvoor kunt u terugvallen op de traprenovatiespecialisten van Level2 traprenovatie. Maar een vrijblijvende afspraak en hij zal uw afwegingen met u bespreken en een passend advies uitbrengen, gevolgd door een offerte.

Gaat uw interesse meer uit naar een open trap dichtmaken
Dat kan Level2 traprenovatie ook voor u verzorgen!

Of lees meer over aanverwante onderwerpen zoals:

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Print

Gerelateerde 1001 trap-ideëen

Kosten traprenovatie Level2 traprenovatie Limburg
Kosten traprenovatie

Kosten traprenovatie

Kosten traprenovatie: 11 factoren die de prijs bepalen! “Wat kost traprenovatie?” is de meest gestelde vraag die over een traprenovatie online wordt gesteld. In dit

Lees verder »
open traprenovatie voor en na, Level2 Traprenovatie
Open Trap

Open trap bekleden

Open trap bekleden? Daar hebben wij iets moois voor! Denkt u erover na om uw open trap te bekleden? Misschien denkt u dat een open

Lees verder »

Informatie aanvragen

level2 bart welkom

Welke materiaalsoort past bij uw leefsituatie en woonsmaak? Dat zijn de belangrijkste vragen tijdens een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek met Bart. De gezinssituatie stelt bepaalde eisen aan het materiaal én de afwerking. Het gebruik van de trap is niet alleen bepalend. De trap moet ook aansluiten bij uw smaak. Als totaalplaatje is de ideale trap na renovatie duurzaam, veilig én mooi!

Gebaseerd op onze ervaring kunnen wij u een gefundeerd advies geven. Laat u inspireren, overtuig u zelf van de mogelijkheden en maak meteen een afspraak met Bart.

Na inzending van het formulier nemen wij direct contact met u op!

Professioneel advies!
img-arrow-down-white

Persoonlijke gegevens


Omschrijving van uw wensen of stel uw vraag